AK Partili başkanlardan CHP'li Bahtiyar'a destek!

DENİZLİ 20.10.2017 - 07:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AK Partili başkanlardan CHP'li Bahtiyar'a destek!

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Ak Parti ilçe Başkanı Tanju Gököz, CHP İlçe Başkanına yapılan saldırıyı kınadı.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan;"Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Cumhuriyet Halk Partisi Çameli ilçe Başkanı Bahtiyar Akyol'un aracına yapılan saldırıyı tüm içtenliğimle kınıyor, insanların bir hesabı, bir derdi varsa; biz, bir hukuk devletiyiz, hukuk çerçevesinde halletmeye çağırıyorum. Fail ya da faillerinin er ya da geç yakalanacağına inanıyorum" dedi.   Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz;"Dün gece saat 21.00 ile sabah saat 07.00 arasında park halinde bulunan CHP İlçe Başkanımız Bahtiyar Akyol'un aracına kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, Sayın Başkanımıza geçmiş olsun diliyorum." dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Ak Parti ilçe Başkanı Tanju Gököz, CHP İlçe Başkanına yapılan saldırıyı kınadı.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan;"Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından Cumhuriyet Halk Partisi Çameli ilçe Başkanı Bahtiyar Akyol'un aracına yapılan saldırıyı tüm içtenliğimle kınıyor, insanların bir hesabı, bir derdi varsa; biz, bir hukuk devletiyiz, hukuk çerçevesinde halletmeye çağırıyorum. Fail ya da faillerinin er ya da geç yakalanacağına inanıyorum" dedi.

 

Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz;"Dün gece saat 21.00 ile sabah saat 07.00 arasında park halinde bulunan CHP İlçe Başkanımız Bahtiyar Akyol'un aracına kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, Sayın Başkanımıza geçmiş olsun diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.