Ali Yalçın : Bizim için güzel bir galibiyet oldu

SPOR 04.02.2019 - 14:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ali Yalçın : Bizim için güzel bir galibiyet oldu

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın 3-1 sona eren Yeni Orduspor galibiyeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.   Takım olarak Yeni Orduspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın,’ Rakibin artılarını ve eksilerini iyi analiz etmiştik. Yeni Orduspor ayağa iyi pas yapan bir takımdı. Bizde hafta başından bu yana yaptığımız çalışmalarda bu konu üzerinde durduk. Maçın genelinde rakip topla daha fazla oynayan taraf olarak görünse de bizim stratejimiz kontra toplarla sonuca gitmekti ve bunu başardık. Bizim için stratejik bir maç oldu. Play-off hattından uzaklaşmamak için mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Güzel bir galibiyet oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz.’ diye konuştu.

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın 3-1 sona eren Yeni Orduspor galibiyeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Takım olarak Yeni Orduspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın,’ Rakibin artılarını ve eksilerini iyi analiz etmiştik. Yeni Orduspor ayağa iyi pas yapan bir takımdı. Bizde hafta başından bu yana yaptığımız çalışmalarda bu konu üzerinde durduk. Maçın genelinde rakip topla daha fazla oynayan taraf olarak görünse de bizim stratejimiz kontra toplarla sonuca gitmekti ve bunu başardık. Bizim için stratejik bir maç oldu. Play-off hattından uzaklaşmamak için mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Güzel bir galibiyet oldu. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz.’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.