ASKON Denizli Şubesi Vali Ahmet Altıparmak’ı Ziyaret Etti

DENİZLİ 04.11.2016 - 08:43, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

ASKON Denizli Şubesi Vali Ahmet Altıparmak’ı Ziyaret Etti

denizli haber / denizli 20 haber / ASKON Denizli Şubesi Vali Ahmet Altıparmak’ı Ziyaret Etti

ASKON  Denizli Yönetimi yapılan kongre sonrasında ilk ziyaretinde Vali Ahmet Altıparmak’ın misafiri oldu.ASKON Denizli Şube Başkanı Hakkı Pekdemir ve  Yönetim Kurulu üyeleri Serkan Kızılöz,Bekir Atik,Engin Çoban,Mahmut Culfa ve Şube Genel Sekreteri Emre Akbıyık dan oluşan heyetle ziyarette bulundu.   ASKON Denizli Şube Başkanı Hakkı Pekdemir; dernek olarak yapmış oldukları çalışmalar, gerçekleştirilen genel kurul hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Ülke olarak yaşanmakta olan zor günler nedeniyle iş dünyasının yaşamış olduğu tedirginlikleri, finansal kaynaklara ulaşmakta yaşanan sıkıntıları, teşvik ve desteklemelere ulaşmakta yaşanan problemleri dile getirdi. Hızlı bir şekilde güven ortamının tesis edilmesini yaşanan belirsizliklerin giderilmesi için tüm yetkili organların yardım ve desteklerini görmek istediklerini belirten Pekdemir misafirperverliğinden dolayı Vali Ahmet Altıparmak’a kendisi ve ASKON Denizli Şubesi adına teşekkür etti.   Vali Ahmet Altıparmak ise konuşmasında Denizli`nin kültürel ve sosyal fuarlar düzenleyerek, farklı sektörlerde ve doğal güzellikleriyle öne çıkarak adından söz ettirmesi gerektiğini ve iş dünyasıyla el ele vererek bunu birlikte başarıp bu zor günlerin üstesinden gelineceğini ifade etti, kendisini ziyarette bulunan ASKON Şube Başkanı Hakkı Pekdemir ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.
denizli haber / denizli 20 haber / ASKON Denizli Şubesi Vali Ahmet Altıparmak’ı Ziyaret Etti

ASKON  Denizli Yönetimi yapılan kongre sonrasında ilk ziyaretinde Vali Ahmet Altıparmak’ın misafiri oldu.ASKON Denizli Şube Başkanı Hakkı Pekdemir ve  Yönetim Kurulu üyeleri Serkan Kızılöz,Bekir Atik,Engin Çoban,Mahmut Culfa ve Şube Genel Sekreteri Emre Akbıyık dan oluşan heyetle ziyarette bulundu.

 

ASKON Denizli Şube Başkanı Hakkı Pekdemir; dernek olarak yapmış oldukları çalışmalar, gerçekleştirilen genel kurul hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Ülke olarak yaşanmakta olan zor günler nedeniyle iş dünyasının yaşamış olduğu tedirginlikleri, finansal kaynaklara ulaşmakta yaşanan sıkıntıları, teşvik ve desteklemelere ulaşmakta yaşanan problemleri dile getirdi. Hızlı bir şekilde güven ortamının tesis edilmesini yaşanan belirsizliklerin giderilmesi için tüm yetkili organların yardım ve desteklerini görmek istediklerini belirten Pekdemir misafirperverliğinden dolayı Vali Ahmet Altıparmak’a kendisi ve ASKON Denizli Şubesi adına teşekkür etti.

 

Vali Ahmet Altıparmak ise konuşmasında Denizli`nin kültürel ve sosyal fuarlar düzenleyerek, farklı sektörlerde ve doğal güzellikleriyle öne çıkarak adından söz ettirmesi gerektiğini ve iş dünyasıyla el ele vererek bunu birlikte başarıp bu zor günlerin üstesinden gelineceğini ifade etti, kendisini ziyarette bulunan ASKON Şube Başkanı Hakkı Pekdemir ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.