Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

DENİZLİ 05.05.2020 - 09:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre; Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince mevcut müdür Mahmut Oğuz atandı.   Kaymakamlık kursunu başarı ile bitiren kaymakam adaylarından; Denizli Valiliği Kaymakam Adayı iki isim  Osmaniye ve Isparta ilçelerine atanırken, Denizli Bozkurt, Güney ve Çal ilçelerine 3 kaymakam atandı.   Osmaniye- Toprakkale Kaymakamlığına / Denizli Valiliği Kaymakam Adayı Gürsel Temurci   Isparta-Atabey Kaymakamlığına / Denizli valiliği Kaymakam Adayı Göksu Bayram   Denizli-Bozkurt Kaymakamlığına / Diyarbakır Vali Kaymakam Adayı Talha Battal   Denizli Güney Kaymakamlığına / Elazığ Valiliği Kaymakam Adayı Hüseyin kaptan   Denizli- Çal kaymakamlığına / Rize Valiliği Kaymakam Adayı Selin Sarı atandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre; Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince mevcut müdür Mahmut Oğuz atandı.

 

Kaymakamlık kursunu başarı ile bitiren kaymakam adaylarından;

Denizli Valiliği Kaymakam Adayı iki isim  Osmaniye ve Isparta ilçelerine atanırken, Denizli Bozkurt, Güney ve Çal ilçelerine 3 kaymakam atandı.

 

Osmaniye- Toprakkale Kaymakamlığına / Denizli Valiliği Kaymakam Adayı Gürsel Temurci

 

Isparta-Atabey Kaymakamlığına / Denizli valiliği Kaymakam Adayı Göksu Bayram

 

Denizli-Bozkurt Kaymakamlığına / Diyarbakır Vali Kaymakam Adayı Talha Battal

 

Denizli Güney Kaymakamlığına / Elazığ Valiliği Kaymakam Adayı Hüseyin kaptan

 

Denizli- Çal kaymakamlığına / Rize Valiliği Kaymakam Adayı Selin Sarı atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.