Aydınlı Mehmet en son Denizli'de görüldü 6 gündür kayıp

ASAYİŞ 14.05.2019 - 15:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Aydınlı Mehmet en son Denizli'de görüldü 6 gündür kayıp

Aydın'ın Buharkent ilçesindeki evinin alt katındaki iş yerinden geçtiğimiz hafta Perşembe günü saat 11.00 sıralarında işyerinden çıkan Mehmet Çakıray'dan (34) bir daha haber alınamadı. En son Denizli'nin Sarayköy ilçesinde aracı göründü.     Aydın ilinin Buharkent ilçesinde bulunan işletmesinde ayakkabı satıcılığı yapan evli olan, 4 ve 10 yaşında iki çocuk babası olan Mehmet Çakıray Perşembe günü öğle saatlerinde iş yerinden ayrılmasının ardından kayıplara karıştı. Eşinin dükkanda olmadığını fark eden eşi Esin Çakıray, telefonla aradığı eşine ulaşamadı. Olay sebebiyle perişan olan eşi Esin Çakıray ve aile yakınları, Emniyet ve Savcılığa başvurdu. Emniyet, 24 saatlik sürenin ardından olayla ilgili inceleme başlattı.    EN SON DENİZLİ'DE GÖRÜLDÜ Mehmet Çakıray’ın en son iş yerinden ayrıldığı gün olan Perşembe günü saat 12.00 sıralarında Denizli’nin  Sarayköy ilçesindeki kapalı pazar yerinde görüldüğü öğrenildi. Kendisine ait 09 ZD 791 plakalı aracı Sarayköy’de bulunan Çakıray’ın izine burada da rastlanılmadı. Arama çalışmaları devam ederken Buharkent’te vatandaşlar Mehmet Çakıray’ın fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaşarak Çakıray’ın bulunmasına yardımcı olmaya çalışıyorlar.    “ARTIK HAYATINDAN ŞÜPHE EDİYORUZ” Mehmet Çakıray’ın hayatından şüphe ettiklerini söyleyen, olayın üzüntüsünü derinden yaşayan ablası Şenay Çete; “Ne telefonundan sinyal geliyor, ne kendisinden haber alabiliyoruz. Orada kamera yok. Denizli Babadağ Karayolunda geçen herhangi biri gördü mü görmedi mi bilmiyoruz. Bunlar bizim için çok önemli. Bizim bildiğimiz hiçbir derdi yoktu. Sessiz, sakin biriydi. Eşi ve hepimiz perişanız. 60 saati geçti. Artık hayatından şüphe ediyoruz. Bir insan kendi isteyerek kaçmış olsa bile eşyalarını alır, yanına bir şey alır. Elini kolunu sallaya sallaya kimse kaçıp gitmez. Neden arabayı Sarayköy’e bırakıyor? Binlerce soru var aklımızda. Kardeşimin bir an önce ortaya çıkmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.   

Aydın'ın Buharkent ilçesindeki evinin alt katındaki iş yerinden geçtiğimiz hafta Perşembe günü saat 11.00 sıralarında işyerinden çıkan Mehmet Çakıray'dan (34) bir daha haber alınamadı. En son Denizli'nin Sarayköy ilçesinde aracı göründü.

 

 

Aydın ilinin Buharkent ilçesinde bulunan işletmesinde ayakkabı satıcılığı yapan evli olan, 4 ve 10 yaşında iki çocuk babası olan Mehmet Çakıray Perşembe günü öğle saatlerinde iş yerinden ayrılmasının ardından kayıplara karıştı. Eşinin dükkanda olmadığını fark eden eşi Esin Çakıray, telefonla aradığı eşine ulaşamadı. Olay sebebiyle perişan olan eşi Esin Çakıray ve aile yakınları, Emniyet ve Savcılığa başvurdu. Emniyet, 24 saatlik sürenin ardından olayla ilgili inceleme başlattı. 

 


EN SON DENİZLİ'DE GÖRÜLDÜ

Mehmet Çakıray’ın en son iş yerinden ayrıldığı gün olan Perşembe günü saat 12.00 sıralarında Denizli’nin  Sarayköy ilçesindeki kapalı pazar yerinde görüldüğü öğrenildi. Kendisine ait 09 ZD 791 plakalı aracı Sarayköy’de bulunan Çakıray’ın izine burada da rastlanılmadı. Arama çalışmaları devam ederken Buharkent’te vatandaşlar Mehmet Çakıray’ın fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaşarak Çakıray’ın bulunmasına yardımcı olmaya çalışıyorlar.

 


 “ARTIK HAYATINDAN ŞÜPHE EDİYORUZ”
Mehmet Çakıray’ın hayatından şüphe ettiklerini söyleyen, olayın üzüntüsünü derinden yaşayan ablası Şenay Çete; “Ne telefonundan sinyal geliyor, ne kendisinden haber alabiliyoruz. Orada kamera yok. Denizli Babadağ Karayolunda geçen herhangi biri gördü mü görmedi mi bilmiyoruz. Bunlar bizim için çok önemli. Bizim bildiğimiz hiçbir derdi yoktu. Sessiz, sakin biriydi. Eşi ve hepimiz perişanız. 60 saati geçti. Artık hayatından şüphe ediyoruz. Bir insan kendi isteyerek kaçmış olsa bile eşyalarını alır, yanına bir şey alır. Elini kolunu sallaya sallaya kimse kaçıp gitmez. Neden arabayı Sarayköy’e bırakıyor? Binlerce soru var aklımızda. Kardeşimin bir an önce ortaya çıkmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.