Ayhan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

SİYASET 30.08.2016 - 12:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ayhan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

denizli haber / denizli 20 haber / Ayhan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda "Türk Milleti'nin birlik ve beraberliği önünde hiç bir güç duramaz" dedi.   Ayhan, “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 94. yıldönümünü kutluyor, bize bu zaferi armağan eden ve bugünde vatanımızı korumak bayrağımızı dalgalandırmak için toprağa düşen tüm aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor ve kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.    Ne mutlu ki Aziz Milletimiz, istiklal mücadelesinde bir kahramanlık destanı olan 30 Ağustos Zafer Bayramını 94 yıldır aynı heyecan ve şerefle kutlamaktadır. Bu zafer, vatanın bütünlüğü, Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı ve ay yıldızlı bayrağımızı göklerde sonsuza kadar özgürce dalgalandırma irademizin simgesidir. İmkansızlıklar içinde verilen zorlu bir mücadelenin ardından kazanılan bu büyük zafer, milletimizin, en değerli varlığı olan istiklalinden asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir.   Türksüz millet, milletsiz vatan, vatansız insan yığını planlayanlar hayalleriyle ve alçak niyetleriyle birlikte geldikleri gibi gönderilmiştir. 26 Ağustos 1071'de Anadolu’yu yurt yapan, bu toprakların cesaretle ve hak ederek fetheden Türk Milleti çağlar boyu bu coğrafyada medeniyet ırmağının akışını değiştirmiştir.   Yine 26 Ağustos 1922'de başlayan büyük taarruz ve 30 Ağustos başkomutanlık meydan muharebesi ile de Türk Vatanı emperyalist işgalcilerden temizlemiş, Türk Milletine esaret planlayanlar silip süpürülmüştür.   Bağımsızlık ve hürriyetinden asla ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiş olan Türk Milleti; 94 yıldır bu ruhunu muhafaza ettiğini 15 Temmuz darbe girişiminde de ispatlamıştır. Türk milletinin düşmanları 94 yıldır her fırsatta farklı ittifaklar ve stratejilerle milletimizin karşısına dikilmeye devam etmektedir.   Türkiye içinde bulunduğu puslu günleri 30 ağustos şuuruyla aşacak varlığının üzerinde tahribat yapılmasına asla izin vermeyecektir. Türk milleti her zaman muzaffer ve ilelebet payidar kalacaktır" dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Ayhan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan'ın 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda "Türk Milleti'nin birlik ve beraberliği önünde hiç bir güç duramaz" dedi.

 

Ayhan, “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 94. yıldönümünü kutluyor, bize bu zaferi armağan eden ve bugünde vatanımızı korumak bayrağımızı dalgalandırmak için toprağa düşen tüm aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor ve kahraman gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. 

 

Ne mutlu ki Aziz Milletimiz, istiklal mücadelesinde bir kahramanlık destanı olan 30 Ağustos Zafer Bayramını 94 yıldır aynı heyecan ve şerefle kutlamaktadır.

Bu zafer, vatanın bütünlüğü, Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin önünde hiçbir gücün duramayacağının ispatı ve ay yıldızlı bayrağımızı göklerde sonsuza kadar özgürce dalgalandırma irademizin simgesidir.

İmkansızlıklar içinde verilen zorlu bir mücadelenin ardından kazanılan bu büyük zafer, milletimizin, en değerli varlığı olan istiklalinden asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha bütün dünyaya göstermiştir.

 

Türksüz millet, milletsiz vatan, vatansız insan yığını planlayanlar hayalleriyle ve alçak niyetleriyle birlikte geldikleri gibi gönderilmiştir.

26 Ağustos 1071'de Anadolu’yu yurt yapan, bu toprakların cesaretle ve hak ederek fetheden Türk Milleti çağlar boyu bu coğrafyada medeniyet ırmağının akışını değiştirmiştir.

 

Yine 26 Ağustos 1922'de başlayan büyük taarruz ve 30 Ağustos başkomutanlık meydan muharebesi ile de Türk Vatanı emperyalist işgalcilerden temizlemiş, Türk Milletine esaret planlayanlar silip süpürülmüştür.

 

Bağımsızlık ve hürriyetinden asla ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiş olan Türk Milleti; 94 yıldır bu ruhunu muhafaza ettiğini 15 Temmuz darbe girişiminde de ispatlamıştır.

Türk milletinin düşmanları 94 yıldır her fırsatta farklı ittifaklar ve stratejilerle milletimizin karşısına dikilmeye devam etmektedir.

 

Türkiye içinde bulunduğu puslu günleri 30 ağustos şuuruyla aşacak varlığının üzerinde tahribat yapılmasına asla izin vermeyecektir. Türk milleti her zaman muzaffer ve ilelebet payidar kalacaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.