Ayrıştıran Değil Birleştiren Konsey!

DENİZLİ 17.10.2017 - 11:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ayrıştıran Değil Birleştiren Konsey!

Enes Zeytun’ un başkanlığını yürüttüğü Paü Öğrenci Konseyi Başkanlığı, üniversitede faaliyette olan öğrenci kulüpleri ile bir araya gelerek Öğrenci Kulüpleri Çalıştayı’nın ikincisini gerçekleştirdi.   Çalıştayda öğrenci sorunlarına yönelik konular ele alındı. Kulüp başkanları yaşadıkları sorunları gerekli mecralara ulaştırabilmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Öğrencilerin fikir ve düşüncelerine önem verdiklerini söyleyen Konsey Başkanı Zeytun, bu tür çalışmaların sıklıkla yapılacağını, öğrenci sorunlarının çözümüne öncelik verileceği yönünde açıklamalarda bulundu.   Zeytun; ‘Bizler göreve geldiğimiz ilk günden beri ayrıştırmayı değil birleştirmeyi hedef alan bir ekip olduk ve bu hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Her geçen gün daha fazla öğrenciye ulaşabilmek için çalışıyoruz.’’ dedi.    

Enes Zeytun’ un başkanlığını yürüttüğü Paü Öğrenci Konseyi Başkanlığı, üniversitede faaliyette olan öğrenci kulüpleri ile bir araya gelerek Öğrenci Kulüpleri Çalıştayı’nın ikincisini gerçekleştirdi.

 

Çalıştayda öğrenci sorunlarına yönelik konular ele alındı. Kulüp başkanları yaşadıkları sorunları gerekli mecralara ulaştırabilmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. Öğrencilerin fikir ve düşüncelerine önem verdiklerini söyleyen Konsey Başkanı Zeytun, bu tür çalışmaların sıklıkla yapılacağını, öğrenci sorunlarının çözümüne öncelik verileceği yönünde açıklamalarda bulundu.

 

Zeytun; ‘Bizler göreve geldiğimiz ilk günden beri ayrıştırmayı değil birleştirmeyi hedef alan bir ekip olduk ve bu hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Her geçen gün daha fazla öğrenciye ulaşabilmek için çalışıyoruz.’’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.