Badmintonda Adım Adım Finale

SPOR 24.01.2017 - 10:01, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Badmintonda Adım Adım Finale

Analig yarışlarında Denizlili Badmintoncular Bilecik’te yapılan grup müsabakalarını namağlup tamamlayarak yarı final biletini aldı.

Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Ege Grubu karşılaşmalarında Denizlili Badmintoncular yarıştı. 20-22 Ocak tarihlerinde yapılan grup müsabakalarında Balıkesir’i 5-0, Kütahya’yı 3-2 ve Afyonkarahisar’ı 3-2’lik setlerle geçen Denizli karması adını yarı finale yazdırdı. B Grubunda mücadele eden Denizli ekibi yarışmalara 4 erkek sporcu ile katıldı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları verildi. Ege grubundan namağlup olarak birincilikle ayrılan Bandmintoncular, Eskişehir’de yarı final ve Amasya’da final maçlarından zaferle ayrılarak Denizli’ye şampiyonlukla dönmek istiyor. 
Analig yarışlarında Denizlili Badmintoncular Bilecik’te yapılan grup müsabakalarını namağlup tamamlayarak yarı final biletini aldı.

Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Ege Grubu karşılaşmalarında Denizlili Badmintoncular yarıştı. 20-22 Ocak tarihlerinde yapılan grup müsabakalarında Balıkesir’i 5-0, Kütahya’yı 3-2 ve Afyonkarahisar’ı 3-2’lik setlerle geçen Denizli karması adını yarı finale yazdırdı. B Grubunda mücadele eden Denizli ekibi yarışmalara 4 erkek sporcu ile katıldı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.


Ege grubundan namağlup olarak birincilikle ayrılan Bandmintoncular, Eskişehir’de yarı final ve Amasya’da final maçlarından zaferle ayrılarak Denizli’ye şampiyonlukla dönmek istiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.