Bakan Karaismailoğlu Denizli’de

DENİZLİ 16.11.2020 - 11:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bakan Karaismailoğlu Denizli’de

Aydın-Denizli Otoyolu’nun temel atma törenine katılmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Denizli’ye geldi.   Hava yoluyla Çardak Havaalanına inen Bakan Karaismailoğlu’nu, Denizli Valisi Ali Fuat Atik,  Ak Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan  ve AK Parti İle Başkanı Necip Filiz karşıladı.     Bakan Karaismailoğlu ve beraberindekiler, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temel atma törenine katılmak üzere Denizli Çevre Yolu, Salihağa Kavşağı’ndaki alana hareket etti.  

Aydın-Denizli Otoyolu’nun temel atma törenine katılmak üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Denizli’ye geldi.

 

Hava yoluyla Çardak Havaalanına inen Bakan Karaismailoğlu’nu, Denizli Valisi Ali Fuat Atik,  Ak Parti Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan  ve AK Parti İle Başkanı Necip Filiz karşıladı.

 

 

Bakan Karaismailoğlu ve beraberindekiler, Aydın-Denizli Otoyolu’nun temel atma törenine katılmak üzere Denizli Çevre Yolu, Salihağa Kavşağı’ndaki alana hareket etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.