Bakan Koca en çok vaka artışı yaşanan 8 ili açıkladı

GÜNDEM 22.10.2020 - 00:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bakan Koca en çok vaka artışı yaşanan 8 ili açıkladı

Son Dakika; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul başta olmak üzere İzmir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Eskişehir, Denizli, Adıyaman ve Aydın'da vaka artışı yaşandığını ifade etti.   Bakan Koca geçtiğimiz haftalarda Denizli’de artışların yüzde 35 oranında arttığını duyurmuştu. Bu sefer oran belirtmedi ancak Denizli dahil 8 ilde artışların sürdüğünü ifade etti.   Bakan Koca paylaşımında "İzmir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Eskişehir, Denizli, Adıyaman, Aydın toplantılarında salgınla mücadelede geldiğimiz noktayı değerlendirdik. İstanbul başta olmak üzere, bu 7 il ve ülke genelinde vaka artışı görülüyor. Maskenin önemi arttı. Kurallara uyalım." ifadelerini kullandı.  

Son Dakika; Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul başta olmak üzere İzmir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Eskişehir, Denizli, Adıyaman ve Aydın'da vaka artışı yaşandığını ifade etti.

 

Bakan Koca geçtiğimiz haftalarda Denizli’de artışların yüzde 35 oranında arttığını duyurmuştu. Bu sefer oran belirtmedi ancak Denizli dahil 8 ilde artışların sürdüğünü ifade etti.

 

Bakan Koca paylaşımında "İzmir, Gaziantep, Kahramanmaraş, Eskişehir, Denizli, Adıyaman, Aydın toplantılarında salgınla mücadelede geldiğimiz noktayı değerlendirdik. İstanbul başta olmak üzere, bu 7 il ve ülke genelinde vaka artışı görülüyor. Maskenin önemi arttı. Kurallara uyalım." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.