Bakan Pakdemirli açıkladı: Elde kalan kurbanlıklar satın alınacak

GÜNDEM 02.08.2020 - 10:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bakan Pakdemirli açıkladı: Elde kalan kurbanlıklar satın alınacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den satılmayan kurbanlıklara ilişkin açıklama geldi. Bakan Pakdemirli üreticilerin elinde kalan kurbanlıkların Et ve Süt Kurumu tarafından satın alınacağını belirtti.   Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli üreticilerin elinde kalan kurbanlıkların Et ve Süt Kurumu tarafından satın alınacağını açıkladı.   Öte yandan Bakan Pakdemirli, Manisa'nın Ahmetli ve Aydın'ın Çine ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangınların kontrol altına alındığını da duyurdu.   Bakan Pakdemirli, yaptığı yazılı açıklamada, "Her iki yangınımızın ilerlemesi durduruldu. Havadan ve karadan ekiplerimiz çalışıyor. Her iki yangın da büyük ölçüde kontrol altında." ifadelerini kullandı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den satılmayan kurbanlıklara ilişkin açıklama geldi. Bakan Pakdemirli üreticilerin elinde kalan kurbanlıkların Et ve Süt Kurumu tarafından satın alınacağını belirtti.

 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli üreticilerin elinde kalan kurbanlıkların Et ve Süt Kurumu tarafından satın alınacağını açıkladı.

 

Öte yandan Bakan Pakdemirli, Manisa'nın Ahmetli ve Aydın'ın Çine ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangınların kontrol altına alındığını da duyurdu.

 

Bakan Pakdemirli, yaptığı yazılı açıklamada, "Her iki yangınımızın ilerlemesi durduruldu. Havadan ve karadan ekiplerimiz çalışıyor. Her iki yangın da büyük ölçüde kontrol altında." ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.