Bakan Zeybekci'den DGC'ye teşekkür!

GÜNDEM 12.03.2017 - 13:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bakan Zeybekci'den DGC'ye teşekkür!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ne ve Başkan Osman Nuri Boyacıya, Alman Bild Gazetesi'nin hakaret içeren yayınına karşı yaptığı kınama açıklamasından dolayı teşekkür etti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli’de bir otelde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Alman gazetesinin kendisine yaptığı hakaret ile ilgili konuşan Zeybekci, "Normal bir insana yakıştıramadığımız şeyleri yazmışlar. Dünyada medeniyetten ve demokrasiden en uzak ülkesi ki, ben böyle bir ülke görmedim ve tanımadım. Dünyada en düşük seviyedeki basın yayın kuruluşunun dahi söyleyemeyeceği veya en ahlaksız insanın hasmına söylemeyeceği bir sözü, Almanya’da yayın yapan bir gazete, gerek internet sitesinde gerekse gazetede gördük. Artı zaten bugün yaşananlarla ilgili, gelinen nokta ile ilgili, daha darbecilerin araç ve gereçleri ortada dururken, bu ihanet şebekesinin katlettiği kardeşlerimizin kanları yerde dururken, hastanede yaralarımızı dururken, bir gazetenin attığı manşetle Türkiye’yi hedef göstererek, kendilerini ele vermişlerdir.   "DGC'ye ve Başkan Boyacı'ya teşekkür ederim" Alman Bild Gazetesi'nin yaptığı bu çirkin olaydan dolayı Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden de bir açıklama beklerdik lakin, herhangi bir açıklama yapmadı ve durumu kınamadı. Türkiye'de Tek açıklama ve kınamayı Denizli Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapıldı. Bunun için huzurlarınızda Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ne ve Başkanı Osman Nuri Boyacıya teşekkür ediyorum” dedi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ne ve Başkan Osman Nuri Boyacıya, Alman Bild Gazetesi'nin hakaret içeren yayınına karşı yaptığı kınama açıklamasından dolayı teşekkür etti.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli’de bir otelde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Alman gazetesinin kendisine yaptığı hakaret ile ilgili konuşan Zeybekci, "Normal bir insana yakıştıramadığımız şeyleri yazmışlar. Dünyada medeniyetten ve demokrasiden en uzak ülkesi ki, ben böyle bir ülke görmedim ve tanımadım. Dünyada en düşük seviyedeki basın yayın kuruluşunun dahi söyleyemeyeceği veya en ahlaksız insanın hasmına söylemeyeceği bir sözü, Almanya’da yayın yapan bir gazete, gerek internet sitesinde gerekse gazetede gördük. Artı zaten bugün yaşananlarla ilgili, gelinen nokta ile ilgili, daha darbecilerin araç ve gereçleri ortada dururken, bu ihanet şebekesinin katlettiği kardeşlerimizin kanları yerde dururken, hastanede yaralarımızı dururken, bir gazetenin attığı manşetle Türkiye’yi hedef göstererek, kendilerini ele vermişlerdir.

 

"DGC'ye ve Başkan Boyacı'ya teşekkür ederim"

Alman Bild Gazetesi'nin yaptığı bu çirkin olaydan dolayı Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden de bir açıklama beklerdik lakin, herhangi bir açıklama yapmadı ve durumu kınamadı. Türkiye'de Tek açıklama ve kınamayı Denizli Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapıldı. Bunun için huzurlarınızda Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ne ve Başkanı Osman Nuri Boyacıya teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.