Başer; “Vatandaşların gözleri gülüyor”

SİYASET 23.05.2018 - 14:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başer; “Vatandaşların gözleri gülüyor”

Gültepe Mahallesi’nde verilen iftar yemeğine katılan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “İnsanların gözlerindeki mutluluk yaptığımız işin, gittiğimiz yolun doğru olduğunu bir kez daha gösteriyor” dedi.   Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe Teşkilatı Gültepe Mahallesi’nde verilen iftar yemeğinde partililer ve vatandaşlar bir araya geldi. AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve ilçe teşkilat yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı iftar yemeği öncesinde Başkan Ekrem Başer, mahalle sakinlerini ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti.     Başer'den Teşekkür! Ramazan ayı boyunca her akşam bir yerde iftar yemeklerine katıldıklarını anlatan Teşkilat Başkanı Erkem Başer, “Ramazan ayının vazgeçilmezi olan iftar yemeklerini vatandaşların kaynaşması ve dayanışması anlamında çok önemli görüyoruz. İnsanlarımız iftar yemeklerine katılarak hep beraber iftar açmanın hazzını da tadıyor. Erken genel seçimin bu sürece denk gelmesi bizlerin onlarla daha fazla kaynaşması ve temas kurma anlamında yararlı oluyor. İnsanların gözlerindeki mutluluk yaptığımız işin, gittiğimiz yolun doğru olduğunu bir kez daha gösteriyor. Destek mesajları için halkımıza teşkilatım ve partim adına teşekkür ediyorum” dedi.  

Gültepe Mahallesi’nde verilen iftar yemeğine katılan AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, “İnsanların gözlerindeki mutluluk yaptığımız işin, gittiğimiz yolun doğru olduğunu bir kez daha gösteriyor” dedi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkezefendi İlçe Teşkilatı Gültepe Mahallesi’nde verilen iftar yemeğinde partililer ve vatandaşlar bir araya geldi. AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer ve ilçe teşkilat yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı iftar yemeği öncesinde Başkan Ekrem Başer, mahalle sakinlerini ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet etti.

 

 

Başer'den Teşekkür!

Ramazan ayı boyunca her akşam bir yerde iftar yemeklerine katıldıklarını anlatan Teşkilat Başkanı Erkem Başer, “Ramazan ayının vazgeçilmezi olan iftar yemeklerini vatandaşların kaynaşması ve dayanışması anlamında çok önemli görüyoruz. İnsanlarımız iftar yemeklerine katılarak hep beraber iftar açmanın hazzını da tadıyor. Erken genel seçimin bu sürece denk gelmesi bizlerin onlarla daha fazla kaynaşması ve temas kurma anlamında yararlı oluyor. İnsanların gözlerindeki mutluluk yaptığımız işin, gittiğimiz yolun doğru olduğunu bir kez daha gösteriyor. Destek mesajları için halkımıza teşkilatım ve partim adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.