Başkan Arslan itfaiye haftasını kutladı

DENİZLİ 27.09.2019 - 14:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Arslan itfaiye haftasını kutladı

Başkan Arslan "İtfaiye Haftası nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına  bağlı Çameli İtfaiyesi şubesini  ziyaret gerçekleştirdi   Ziyarete Çameli Belediyesi Meclis Üyesi Fethi Uğur ve Hüseyin Bakırtaş ile ziyaret eden Başkan Arslan : Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai mevhumu gözetmeksizin çalışan itfaiye personelimizin gününü kutlar, bir can olsun kurtarabilir miyiz inancıyla yangın ve doğal afetle mücadelede yaşamını yitiren şehit itfaiyecilerimize Allah'tan rahmet, ülkemizin her köşesinde, her zaman görevinin başında olan tüm itfaiyecilerimize de sağlık, sıhhat, mutluluk ve başarılar dilerim" dedi.   Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.  

Başkan Arslan "İtfaiye Haftası nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına  bağlı Çameli İtfaiyesi şubesini  ziyaret gerçekleştirdi

 

Ziyarete Çameli Belediyesi Meclis Üyesi Fethi Uğur ve Hüseyin Bakırtaş ile ziyaret eden Başkan Arslan : Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atarak, zor şartlarda mesai mevhumu gözetmeksizin çalışan itfaiye personelimizin gününü kutlar, bir can olsun kurtarabilir miyiz inancıyla yangın ve doğal afetle mücadelede yaşamını yitiren şehit itfaiyecilerimize Allah'tan rahmet, ülkemizin her köşesinde, her zaman görevinin başında olan tüm itfaiyecilerimize de sağlık, sıhhat, mutluluk ve başarılar dilerim" dedi.

 

Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.