Başkan Bilgin, TDV Denizli Şube İstişare Kuruluyla Toplandı

DENİZLİ 08.12.2016 - 14:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Bilgin, TDV Denizli Şube İstişare Kuruluyla Toplandı

denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Bilgin, TDV Denizli Şube İstişare Kuruluyla Toplandı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bilgilendirme son toplantısı, Denizli İl Müftüsü ve TDV Denizli Şube Başkanı Mehmet Aşık’ın organizesiyle Polisevi’nde yapıldı.   Yapılan toplantıya; Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet İkinci Başkanı Mazhar Bilgin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi İbrahim Hatipoğlu, Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Acar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, TDV Şube Hizmetleri Müdürü Yavuz Kocamış, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ile Vakıf Şube Yönetim Kurul üyeleri ile İstişare Kurulu üyeleri katıldı.     İl Müftüsü Mehmet Aşık yaptığı konuşmasında, vakfın misyonunun yeryüzünde iyiliğin egemen olması için insanlara ve bu yolda çaba sarf eden kurumlara maddi manevi destek vermek olduğunu söyledi.   Müftü Aşık konuşmasını şöyle sürdürdü;    “İslam medeniyetinde önemli bir yere sahip olan vakıflar camilerin inşasında ve diğer hayri hizmetlerde öncü olmuştur. Türkiye Diyanet Vakfı da kurulduğu günden bu yana yurt içinde ve yurt dışında çok önemli hizmetlerde başrol oynamıştır. 40 yıl önce iyilik hareketi olarak ortaya çıkan Diyanet Vakfının yurt içi ve yurt dışında eğitim ve kültür alanında çok güzel projelere imza attığını görmek bizleri sevindiriyor.”   Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet İkinci Başkanı Mazhar Bilgin; 13 Mart 1975 tarihinde kurulmuş olan Türkiye Diyanet Vakfı’nın 18 birimi, 973 Şubesi ile Türkiye’de 100’ü aşkın ülkede 40 yıldır İslam’a ve insanlığa hizmet etmekte olduğunu belirtti.   Türkiye Diyanet Vakfı olarak vatandaşın her türlü yardımını dünyanın her tarafına ulaştırdıklarını belirten Başkan Bilgin, “Yeryüzünde iyiliğin egemen olması için, mazlum ve mağdur tüm insanlara yardım etmeye çalışıyoruz.  Bu yolda çaba sarf eden kurumlara maddi ve manevi rehberlik yaparak destek oluyoruz. Yeniden yapılanan vakfımız ülkemizde ve yedi kıtada insanlığın hizmetinde bir vakıf olma yolunda ilerliyor.   Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi İbrahim Hatipoğlu da , “Türkiye Diyanet Vakfının, kurulduğu günden beri eğitimden kültür hizmetlerine, sosyal ve hayri hizmetlerden dini hizmetleri destekleme faaliyetlerine ve uluslararası insani yardım çalışmalarına kadar geniş bir alanda çalışmalarını sürdürüyor.”  ifadelerini kullandı.                    Programda vakfın hazırladığı sinevizyon gösterimi yapıldı   Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Köklü medeniyetimizde önemli bir yere sahip olan vakıflarımızın insanlık için yaptığı çalışmalar takdire şayandır. İşte bu konuda Türkiye Diyanet Vakfı’nın Denizli Şubesi’nin organize ettiği programa katılmaktan memnuniyet duydum. Çünkü vakfımızın yaptığı hizmetleri yakından tanıma fırsatı bulduk. Bu hayır hizmetinde bizlere de çok büyük görevler düşmektedir. Belediye olarak bizler her türlü desteğimizi vereceğimizi belirtmek isterim.” dedi.  
denizli haber / denizli 20 haber / Başkan Bilgin, TDV Denizli Şube İstişare Kuruluyla Toplandı

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bilgilendirme son toplantısı, Denizli İl Müftüsü ve TDV Denizli Şube Başkanı Mehmet Aşık’ın organizesiyle Polisevi’nde yapıldı.

 

Yapılan toplantıya; Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet İkinci Başkanı Mazhar Bilgin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  Denizli İl Müftüsü Mehmet Aşık, Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi İbrahim Hatipoğlu, Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa Acar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, TDV Şube Hizmetleri Müdürü Yavuz Kocamış, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ile Vakıf Şube Yönetim Kurul üyeleri ile İstişare Kurulu üyeleri katıldı.

 

 

İl Müftüsü Mehmet Aşık yaptığı konuşmasında, vakfın misyonunun yeryüzünde iyiliğin egemen olması için insanlara ve bu yolda çaba sarf eden kurumlara maddi manevi destek vermek olduğunu söyledi.

 

Müftü Aşık konuşmasını şöyle sürdürdü;    “İslam medeniyetinde önemli bir yere sahip olan vakıflar camilerin inşasında ve diğer hayri hizmetlerde öncü olmuştur. Türkiye Diyanet Vakfı da kurulduğu günden bu yana yurt içinde ve yurt dışında çok önemli hizmetlerde başrol oynamıştır. 40 yıl önce iyilik hareketi olarak ortaya çıkan Diyanet Vakfının yurt içi ve yurt dışında eğitim ve kültür alanında çok güzel projelere imza attığını görmek bizleri sevindiriyor.”

 

Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet İkinci Başkanı Mazhar Bilgin; 13 Mart 1975 tarihinde kurulmuş olan Türkiye Diyanet Vakfı’nın 18 birimi, 973 Şubesi ile Türkiye’de 100’ü aşkın ülkede 40 yıldır İslam’a ve insanlığa hizmet etmekte olduğunu belirtti.

 

Türkiye Diyanet Vakfı olarak vatandaşın her türlü yardımını dünyanın her tarafına ulaştırdıklarını belirten Başkan Bilgin, “Yeryüzünde iyiliğin egemen olması için, mazlum ve mağdur tüm insanlara yardım etmeye çalışıyoruz.  Bu yolda çaba sarf eden kurumlara maddi ve manevi rehberlik yaparak destek oluyoruz. Yeniden yapılanan vakfımız ülkemizde ve yedi kıtada insanlığın hizmetinde bir vakıf olma yolunda ilerliyor.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı Başmüfettişi İbrahim Hatipoğlu da , “Türkiye Diyanet Vakfının, kurulduğu günden beri eğitimden kültür hizmetlerine, sosyal ve hayri hizmetlerden dini hizmetleri destekleme faaliyetlerine ve uluslararası insani yardım çalışmalarına kadar geniş bir alanda çalışmalarını sürdürüyor.”  ifadelerini kullandı.

 

               

 Programda vakfın hazırladığı sinevizyon gösterimi yapıldı

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Köklü medeniyetimizde önemli bir yere sahip olan vakıflarımızın insanlık için yaptığı çalışmalar takdire şayandır. İşte bu konuda Türkiye Diyanet Vakfı’nın Denizli Şubesi’nin organize ettiği programa katılmaktan memnuniyet duydum. Çünkü vakfımızın yaptığı hizmetleri yakından tanıma fırsatı bulduk. Bu hayır hizmetinde bizlere de çok büyük görevler düşmektedir. Belediye olarak bizler her türlü desteğimizi vereceğimizi belirtmek isterim.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.