Başkan Cengiz Arslan’dan Dünya Çevre Günü Mesajı

DENİZLİ 05.06.2020 - 09:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Cengiz Arslan’dan Dünya Çevre Günü Mesajı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında “Gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için hepimiz daha duyarlı olmalıyız” diyen Başkan Arslan  “Daha temiz ve yeşil bir Çameli için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.   Başkan Arslan; "İlçemizde  İhtiyaç duyulan noktalarda bir taraftan yeni parklar oluştururken, bir taraftan da mevcut parkları bakımdan geçirmeye ve yenilemeye devam ediyoruz. Parklar da çocuklar güven içerisinde oyun oynarken, aileleri de huzurla dinlenebilsinler diye kamelyalar yapıyoruz  Bunun yanında her mevsimin havasına göre çeşitli türlerde çiçeklerle doğayı güzelleştirmeye özen gösteriyoruz. Ayrıca ‘Temizlik imandandır’ anlayışıyla profesyonel bir şekilde bakım ve temizlik çalışmaları yaptığımız parkları, bahçeleri ve camileri pırıl pırıl yaparak sağlıklı bir görünüme kavuşturuyoruz Gelecekte yarınlarımıza yemyeşil bir parklar ve dinlenme alanlarıyla ülkemizde örnek teşkil edecek bir Çameli bırakmak istiyoruz.   Çevre bizim en büyük önceliğimizdir Havasından suyuna, ağacından çiçeğine kadar hayatımızı birlikte sürdürdüğümüz çevremiz, sağlıklı ve kaliteli bir hayat için vazgeçilmezimizdir. Kirletilmemiş ve bozulmamış bir dünyada yaşayabilmek ve gelecek nesillere de temiz bir çevre bırakabilmek, belediyelerimizin de en önemli görevidir. Yeşiliyle mavisiyle ve tüm canlıların sağlıklı olduğu bir çevreyle doğa harikası olan Çameli,  sakinleri olarak temel ilkemiz, tabiatı korumak ve yeşili çoğaltmak olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Çamelili   hemşehrilerim olmak üzere tüm halkımızın Dünya Çevre Günü'nü kutluyor, temiz ve sağlıklı bir dünya diliyorum. Gelin birlikte hareket edelim. Havamızı, suyumuzu, toprağımızı kirletmeyelim, kirletenlere göz yummayalım" dedi.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında “Gelecek nesillere daha yeşil bir dünya bırakmak için hepimiz daha duyarlı olmalıyız” diyen Başkan Arslan  “Daha temiz ve yeşil bir Çameli için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

 

Başkan Arslan; "İlçemizde  İhtiyaç duyulan noktalarda bir taraftan yeni parklar oluştururken, bir taraftan da mevcut parkları bakımdan geçirmeye ve yenilemeye devam ediyoruz. Parklar da çocuklar güven içerisinde oyun oynarken, aileleri de huzurla dinlenebilsinler diye kamelyalar yapıyoruz  Bunun yanında her mevsimin havasına göre çeşitli türlerde çiçeklerle doğayı güzelleştirmeye özen gösteriyoruz. Ayrıca ‘Temizlik imandandır’ anlayışıyla profesyonel bir şekilde bakım ve temizlik çalışmaları yaptığımız parkları, bahçeleri ve camileri pırıl pırıl yaparak sağlıklı bir görünüme kavuşturuyoruz Gelecekte yarınlarımıza yemyeşil bir parklar ve dinlenme alanlarıyla ülkemizde örnek teşkil edecek bir Çameli bırakmak istiyoruz.

 

Çevre bizim en büyük önceliğimizdir

Havasından suyuna, ağacından çiçeğine kadar hayatımızı birlikte sürdürdüğümüz çevremiz, sağlıklı ve kaliteli bir hayat için vazgeçilmezimizdir. Kirletilmemiş ve bozulmamış bir dünyada yaşayabilmek ve gelecek nesillere de temiz bir çevre bırakabilmek, belediyelerimizin de en önemli görevidir. Yeşiliyle mavisiyle ve tüm canlıların sağlıklı olduğu bir çevreyle doğa harikası olan Çameli,  sakinleri olarak temel ilkemiz, tabiatı korumak ve yeşili çoğaltmak olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Çamelili   hemşehrilerim olmak üzere tüm halkımızın Dünya Çevre Günü'nü kutluyor, temiz ve sağlıklı bir dünya diliyorum. Gelin birlikte hareket edelim. Havamızı, suyumuzu, toprağımızı kirletmeyelim, kirletenlere göz yummayalım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.