Başkan Ekrem Başer'den Miraç Kandili Mesajı

GÜNDEM 12.04.2018 - 15:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Başkan Ekrem Başer'den Miraç Kandili Mesajı

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer; Miraç Kandili dolayısı ile mesaj yayımladı.   Başkan Başer; “Dünyanın ve insanlığın geleceği için maddi refah ve ekonomik kalkınma kadar manevi ve kültürel değerlerin muhafazası da hayati önem taşımaktadır. Bütün insanlığın selameti için iyiliği, dostluğu, kardeşliği ve merhameti arttırmaya çalışmalıyız. Kandil geceleri milletimizin gönlünde bu yönde bir meşale oluşturan birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın arttığı çok özel gecelerdir.    Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in Mescid-i Aksa’dan Yüce Allah (C.C)’ın huzuruna yükseldiği gece olan mübarek miraç gecesinin ve miraç kandilinin tüm insanlığa hayırlar getirmesini rabbimden diliyorum" dedi.

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer; Miraç Kandili dolayısı ile mesaj yayımladı.

 

Başkan Başer; “Dünyanın ve insanlığın geleceği için maddi refah ve ekonomik kalkınma kadar manevi ve kültürel değerlerin muhafazası da hayati önem taşımaktadır. Bütün insanlığın selameti için iyiliği, dostluğu, kardeşliği ve merhameti arttırmaya çalışmalıyız. Kandil geceleri milletimizin gönlünde bu yönde bir meşale oluşturan birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın arttığı çok özel gecelerdir. 

 

Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in Mescid-i Aksa’dan Yüce Allah (C.C)’ın huzuruna yükseldiği gece olan mübarek miraç gecesinin ve miraç kandilinin tüm insanlığa hayırlar getirmesini rabbimden diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.