Başkan Gülbay, Karaca ve Akbaba'nın istifasını istedi

SİYASET 13.12.2018 - 11:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Gülbay, Karaca ve Akbaba'nın istifasını istedi

CHP'den aday gösterilmeyen, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay yaptığı basın toplantısında CHP'li Karaca ve Akbaba'yı istifaya davet etti.   Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda yaptığı basın toplantısında, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba'nın ve Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın kendisine iftira attığını dile getirdi.   Bir televizyon programından yaptığı açıklamada, Cumhur'a halk diyen CHP'lilerden olmadığını Cumhura Cumhur diyen bir CHP'liyim dediği için bu şekilde linç edilmek istendiğini belirten Gülbay, Karaca ve Akbaba'nın istifa etmelerini veya Genel Başkan tarafından görevden alınmalarını istedi. Kendisi hakkın ifatira ve dedikodu yaptıklarını belirten Gülbay, "Altı ok'un ne olduğunu bilmeyenler bizler hakkında ithamlarda bulunuyorlar. Bizleri CHP'li olmamakla suçluyorlar" ifadelerini kullandı.     Yapılan ithamlara karşı, Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Mahir Akbaba'ya gönderdiği whatsapp mesajında kendisini yıpratmak ve iftira atmak adına olduğu bu nedenle yapılan ithamlarla aday gösterilmediğini dile getirdi. Gülbay, Aday gösterilip gösterilmemesinin önemli olmadığını ancak, ilçe örgütünün görüşü alınmadan kendilerinin karar verdiklerini ifade etti. Hiç bir şekilde ilçe teşkilatının görüşü alınmadan, anket çalışması yapılmadan adaylık süreci yapılmıştır. Altı okun anlamını bilmeyenlerin idaresi altındayız. Gülizar Biçer Karaca dedikodu yapıyor. Çünkü yapılan bir iddianın ispatı gerekmektedir.   Mustafa Gülbay, Gülizar Biçer Karaca'ya attığı whatsapp mesajında "Benim kendisine yazdığım mesajda, Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'nın aktardığına göre, adaylığımı kesinleştirmek için birinden duyduğunuzu ifade ederek benim bir genel başkan yardımcısına 170 bin lira verdiğimi, adaylığım garanti diye söylediğimi söylemişsiniz!!! Bu işin aslı astarı nedir? Bu iftirayı kim attı kim atıyor?  Kamuoyu önünde ispata davet ediyorum. Bu iftira atanı deşifre etmezseniz sizin de iftiracıdan herhangi bir farkınız olmadığını düşüneceğim. Bu tür iftiralarla siyaset yaptığını sanmak ama deliktir saygın ve sağlıklı bir siyaset böyle inşa edilemez... Sonrasında telefonda görüştük. Biraz önce sizinle paylaştığım Yenicekent Festivali ile ilgili konuyu söylediğimde de hiçbir cevap alamadım" dedi.

CHP'den aday gösterilmeyen, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay yaptığı basın toplantısında CHP'li Karaca ve Akbaba'yı istifaya davet etti.

 

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu'nda yaptığı basın toplantısında, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba'nın ve Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın kendisine iftira attığını dile getirdi.

 

Bir televizyon programından yaptığı açıklamada, Cumhur'a halk diyen CHP'lilerden olmadığını Cumhura Cumhur diyen bir CHP'liyim dediği için bu şekilde linç edilmek istendiğini belirten Gülbay, Karaca ve Akbaba'nın istifa etmelerini veya Genel Başkan tarafından görevden alınmalarını istedi. Kendisi hakkın ifatira ve dedikodu yaptıklarını belirten Gülbay, "Altı ok'un ne olduğunu bilmeyenler bizler hakkında ithamlarda bulunuyorlar. Bizleri CHP'li olmamakla suçluyorlar" ifadelerini kullandı.

 

 

Yapılan ithamlara karşı, Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve Mahir Akbaba'ya gönderdiği whatsapp mesajında kendisini yıpratmak ve iftira atmak adına olduğu bu nedenle yapılan ithamlarla aday gösterilmediğini dile getirdi. Gülbay, Aday gösterilip gösterilmemesinin önemli olmadığını ancak, ilçe örgütünün görüşü alınmadan kendilerinin karar verdiklerini ifade etti. Hiç bir şekilde ilçe teşkilatının görüşü alınmadan, anket çalışması yapılmadan adaylık süreci yapılmıştır. Altı okun anlamını bilmeyenlerin idaresi altındayız. Gülizar Biçer Karaca dedikodu yapıyor. Çünkü yapılan bir iddianın ispatı gerekmektedir.

 

Mustafa Gülbay, Gülizar Biçer Karaca'ya attığı whatsapp mesajında "Benim kendisine yazdığım mesajda, Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya'nın aktardığına göre, adaylığımı kesinleştirmek için birinden duyduğunuzu ifade ederek benim bir genel başkan yardımcısına 170 bin lira verdiğimi, adaylığım garanti diye söylediğimi söylemişsiniz!!! Bu işin aslı astarı nedir? Bu iftirayı kim attı kim atıyor?  Kamuoyu önünde ispata davet ediyorum. Bu iftira atanı deşifre etmezseniz sizin de iftiracıdan herhangi bir farkınız olmadığını düşüneceğim. Bu tür iftiralarla siyaset yaptığını sanmak ama deliktir saygın ve sağlıklı bir siyaset böyle inşa edilemez... Sonrasında telefonda görüştük. Biraz önce sizinle paylaştığım Yenicekent Festivali ile ilgili konuyu söylediğimde de hiçbir cevap alamadım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.