Başkan Kepenek karantinaya alındı

DENİZLİ 07.11.2020 - 09:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Başkan Kepenek karantinaya alındı

Denizli’de koronaviürs vakalarının yoğun yaşandığı ilçelerden olan Honaz’da, Belediye Başkanı Yüksel Kepenek temaslı olması nedeniyle karantinaya alındı.   Başkan Kepenek, karantinada olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Dün akşam yaptığı açıklamada, Covid-19 testinin negatif çıkmasına rağmen temaslı olmasından dolayı 7 gün karantinada kalacağını belirten Kepenek, “Covid-19 testim negatif çıkmıştır ancak 13 Kasım’a kadar temaslı olduğum için ailemle evimde karantinada olacağım. İyi akşamlar.” İfadelerine yer verdi.   Honaz İlçesi’nde “Hayat Eve Sığar” (HES) uygulamasında yoğunluk haritasında son durum bu şekilde seyrediyor.  

Denizli’de koronaviürs vakalarının yoğun yaşandığı ilçelerden olan Honaz’da, Belediye Başkanı Yüksel Kepenek temaslı olması nedeniyle karantinaya alındı.

 

Başkan Kepenek, karantinada olduğunu sosyal medya hesabından duyurdu. Dün akşam yaptığı açıklamada, Covid-19 testinin negatif çıkmasına rağmen temaslı olmasından dolayı 7 gün karantinada kalacağını belirten Kepenek, “Covid-19 testim negatif çıkmıştır ancak 13 Kasım’a kadar temaslı olduğum için ailemle evimde karantinada olacağım. İyi akşamlar.” İfadelerine yer verdi.

 

Honaz İlçesi’nde “Hayat Eve Sığar” (HES) uygulamasında yoğunluk haritasında son durum bu şekilde seyrediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.