Başkan Üstek; " Artık söz teknik heyet ve futbolcularda"

SPOR 01.09.2018 - 10:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Başkan Üstek; " Artık söz teknik heyet ve futbolcularda"

Denizlispor'da Altınordu karşılaşması öncesi, futbolculara Adana Demirspor galibiyeti ile birlikte tahakkuk eden 162 bin lira dağıtılarak doping etkisi yapıldı.   Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek yaptığı açıklamada "Üzerimize düşen görevleri elimizden geldiğince yerine getirmek için gayret gösteriyoruz. Son transferimiz Salami'nin lisans işlemlerinin de tamamlanmasının ardından takımımız sezona hazır hale geldi. Futbolcularımızın Adana Demirspor galibiyeti ile haketmiş oldukları primleri de bugün kendilerine dağıttık. Artık söz teknik ekip ve futbolcularımızda. Onlara çok güveniyorum ve kendilerinden büyük başarılar bekliyorum" dedi.

Denizlispor'da Altınordu karşılaşması öncesi, futbolculara Adana Demirspor galibiyeti ile birlikte tahakkuk eden 162 bin lira dağıtılarak doping etkisi yapıldı.

 

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek yaptığı açıklamada "Üzerimize düşen görevleri elimizden geldiğince yerine getirmek için gayret gösteriyoruz. Son transferimiz Salami'nin lisans işlemlerinin de tamamlanmasının ardından takımımız sezona hazır hale geldi. Futbolcularımızın Adana Demirspor galibiyeti ile haketmiş oldukları primleri de bugün kendilerine dağıttık. Artık söz teknik ekip ve futbolcularımızda. Onlara çok güveniyorum ve kendilerinden büyük başarılar bekliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.