Basketbolda Gençler Denizli’de Buluşuyor

SPOR 19.02.2018 - 12:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Basketbolda Gençler Denizli’de Buluşuyor

Okul Sporları Basketbol Grup müsabakalarına Denizli ev sahipliği yapıyor. 9 ilden   216 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren takımlar yarı final bileti alacak.   Spor Genel Müdürlüğü’nün düzelediği, Okul Sporları 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan Basketbol Gençler – B Grup müsabakaları, Denizli’de gerçekleştirilen açılış seremonisi ile start aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seremoni öncesi, turnuvada mücadele edecek okulların isimleri tek tek açıklandı. Kızlar ve erkeklerde 9 ilin mücadele edeceği turnuvada 216 sporcu yarışacak.   TURNUVADA İLK DÜDÜK ÇALDI Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda üç gün sürecek turnuva, genç kızlarda Denizli Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Aydın İncirliova Spor Lisesi arasında oynanan karşılaşma ile başladı.   İŞTE KATILAN TAKIMLAR   Kızlar İl Okul Antalya Özel Sınav Anadolu Lisesi Aydın İncirliova Spor Lisesi Denizli Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Isparta Şehit Ali İhsan Kalmaz Anadolu Lisesi Manisa Özel Kocatürk Anadolu Lisesi Muğla Datça Yılmaz Kardeşler Anadolu Lisesi İstanbul Özel Şişli Açı Anadolu Lisesi İzmir Özel Tek Ada Anadolu Lisesi   Erkekler İl Okul Denizli ODTÜ Geliştirme Vakfı Anadolu Lisesi Burdur Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi Isparta Özel Isparta Bahçeşehir Anadolu Lisesi Manisa Özel Kavram Temel Lisesi Antalya Özel Antalya Sınav Anadolu Lisesi İstanbul Özel Küçükçekmece Halkalı Okyanus Anadolu Lisesi İzmir Özel Gelişim Koleji Muğla Gazi Anadolu Lisesi      

Okul Sporları Basketbol Grup müsabakalarına Denizli ev sahipliği yapıyor. 9 ilden   216 sporcunun katıldığı turnuvada dereceye giren takımlar yarı final bileti alacak.

 

Spor Genel Müdürlüğü’nün düzelediği, Okul Sporları 2017-2018 yılı faaliyet programında yer alan Basketbol Gençler – B Grup müsabakaları, Denizli’de gerçekleştirilen açılış seremonisi ile start aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan seremoni öncesi, turnuvada mücadele edecek okulların isimleri tek tek açıklandı. Kızlar ve erkeklerde 9 ilin mücadele edeceği turnuvada 216 sporcu yarışacak.

 

TURNUVADA İLK DÜDÜK ÇALDI

Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda üç gün sürecek turnuva, genç kızlarda Denizli Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Aydın İncirliova Spor Lisesi arasında oynanan karşılaşma ile başladı.

 

İŞTE KATILAN TAKIMLAR

 

Kızlar

İl

Okul

Antalya

Özel Sınav Anadolu Lisesi

Aydın

İncirliova Spor Lisesi

Denizli

Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Isparta

Şehit Ali İhsan Kalmaz Anadolu Lisesi

Manisa

Özel Kocatürk Anadolu Lisesi

Muğla

Datça Yılmaz Kardeşler Anadolu Lisesi

İstanbul

Özel Şişli Açı Anadolu Lisesi

İzmir

Özel Tek Ada Anadolu Lisesi

 

Erkekler

İl

Okul

Denizli

ODTÜ Geliştirme Vakfı Anadolu Lisesi

Burdur

Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi

Isparta

Özel Isparta Bahçeşehir Anadolu Lisesi

Manisa

Özel Kavram Temel Lisesi

Antalya

Özel Antalya Sınav Anadolu Lisesi

İstanbul

Özel Küçükçekmece Halkalı Okyanus Anadolu Lisesi

İzmir

Özel Gelişim Koleji

Muğla

Gazi Anadolu Lisesi

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.