Benzine 19 Kuruş İndirim Geliyor...

EKONOMİ 18.11.2018 - 21:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Benzine 19 Kuruş İndirim Geliyor...

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Başkanı İmran Okumuş, motorine 22 kuruş, benzine ise 19 kuruş indirim yapılacağını açıkladı. Benzindeki indirim pompa fiyatlarına yansıyacak. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS)Başkanı İmran Okumuş, "20 Kasım Salı gününden geçerli olmak üzere benzin ve motorinde indirim bekliyoruz." diye konuştu.   BENZİNDEKİ FİYAT POMPAYA YANSIYACAK İndirim motorinde 22 kuruş, benzinde ise 19 kuruş olacak. Benzindeki indirim pompa fiyatlarına yansıyacak. Okumuş'un açıklamasına göre motorinde devletin 27 kuruşluk ÖTV alacağı kaldığı için 22 kuruşluk motorin indirimi pompaya yansımayacak. Yapılan indirimle birlikte benzin ve motorin arasındaki 25 kuruşluk fiyat farkı 5 kuruşa inecek. EN SON 7 KASIM'DA İNDİRİM GELMİŞTİ Benzine en son 7 Kasım'da 20 kuruş indirim gelmiş ve bu indirim pompaya yansımıştı. Salı gününden itibaren geçerli olacak 19 kuruş indirimle birlikte son 1 ay içinde benzinin pompa satış fiyatı 57 kuruş ucuzlamış olacak.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Başkanı İmran Okumuş, motorine 22 kuruş, benzine ise 19 kuruş indirim yapılacağını açıkladı. Benzindeki indirim pompa fiyatlarına yansıyacak.


Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS)Başkanı İmran Okumuş, "20 Kasım Salı gününden geçerli olmak üzere benzin ve motorinde indirim bekliyoruz." diye konuştu.

 

BENZİNDEKİ FİYAT POMPAYA YANSIYACAK

İndirim motorinde 22 kuruş, benzinde ise 19 kuruş olacak. Benzindeki indirim pompa fiyatlarına yansıyacak. Okumuş'un açıklamasına göre motorinde devletin 27 kuruşluk ÖTV alacağı kaldığı için 22 kuruşluk motorin indirimi pompaya yansımayacak. Yapılan indirimle birlikte benzin ve motorin arasındaki 25 kuruşluk fiyat farkı 5 kuruşa inecek.


EN SON 7 KASIM'DA İNDİRİM GELMİŞTİ

Benzine en son 7 Kasım'da 20 kuruş indirim gelmiş ve bu indirim pompaya yansımıştı. Salı gününden itibaren geçerli olacak 19 kuruş indirimle birlikte son 1 ay içinde benzinin pompa satış fiyatı 57 kuruş ucuzlamış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.