Bir konkordato kararı daha !

EKONOMİ 09.10.2018 - 16:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bir konkordato kararı daha !

Hayatımıza yeni giren ve alışmaya başladığımız konkordato kararları... Denizli'de bir tekstil firması için daha konkordato kararı verildi.   Konkordato... Zorda olan ve paralarını ödeyemen şirketlerin başvurduğu bir yol.  Denizli’de bir şirket için daha mahkeme konkordato kararı verdi.   İsmail ve Ferah Yılmaz kardeşlerin sahibi olduğu Moda Ev Tekstil Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi’ne konkordato kararı verilmesi için mahkemeye başvurdu.   Talebi değerlendiren mahkeme, 21 Eylül’den itibaren geçerli 3 ay geçici süre verdi. Konkordatonun başarıya ulaşmasının mümkün olup olmadığının yakından incelenmesi amacıyla şirketin sunmuş olduğu alacak sayısı ve alacak miktarları da göz önünde bulundurularak şirkete geçici komiser görevlendirilmesi yapıldı.   İsmail Yılmaz, daha önce de sahibi olduğu İssimo Home markasıyla ev tekstili üretimi yapan Başarı Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ ile ilgili konkordato talebinde bulunmuş mahkeme bu talebi uygun bulmuştu.

Hayatımıza yeni giren ve alışmaya başladığımız konkordato kararları... Denizli'de bir tekstil firması için daha konkordato kararı verildi.

 

Konkordato... Zorda olan ve paralarını ödeyemen şirketlerin başvurduğu bir yol.  Denizli’de bir şirket için daha mahkeme konkordato kararı verdi.

 

İsmail ve Ferah Yılmaz kardeşlerin sahibi olduğu Moda Ev Tekstil Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi’ne konkordato kararı verilmesi için mahkemeye başvurdu.

 

Talebi değerlendiren mahkeme, 21 Eylül’den itibaren geçerli 3 ay geçici süre verdi. Konkordatonun başarıya ulaşmasının mümkün olup olmadığının yakından incelenmesi amacıyla şirketin sunmuş olduğu alacak sayısı ve alacak miktarları da göz önünde bulundurularak şirkete geçici komiser görevlendirilmesi yapıldı.

 

İsmail Yılmaz, daha önce de sahibi olduğu İssimo Home markasıyla ev tekstili üretimi yapan Başarı Tekstil Sanayi ve Ticaret AŞ ile ilgili konkordato talebinde bulunmuş mahkeme bu talebi uygun bulmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.