Bu fırsat kaçmaz! Demedi demeyin!

DENİZLİ 11.02.2018 - 15:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Bu fırsat kaçmaz! Demedi demeyin!

Alışveriş fırsatını bekleyen ve bu fırsatlardan faydalanmak isteyenler bu haber tam sizin için,  Gürlesin Grubun Servergazi Şubesi’nde lisanslı ve kendi üretimi olan birçok üründe yüzde 80 indirim günleri başladı.   Gürlesin Grubun, Servergazi Mahallesi Teraspark yolu üzerinde bulunan Migros yanındaki şubesinde her yaştaki insana hitap eden ve yüzde 80’e varan indirimli ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu. 10 Şubat ve 18 Şubat tarihleri arasında düzenlenen kampanyanın ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı. Kampanyadan haberdar olan müşteriler, kampanyanın ilk gününde fırsattan yararlanmak için raflarda bulunan ihtiyaç dahilinde ki ürünlerini seçti.      Gürlesin Satış Müdürü Veysel Gürlesin, “Servergazi Şubemizde halkımızın beğenisine sunduğumuz ürünlerimiz arasında lisanslı taraftar formaları, tunik, kap, ayakkabı, çanta, gecelik, iç çamaşırı ve binlerce çeşidimiz var. Yüzde 80’e varan indirim günlerimiz 18 Şubat tarihine kadar devam edecek. Vatandaşlarımızı kampanyamızdan faydalanmaları için Servergazi Mahallesi Teraspark Yolu üzerindeki Gürlesin Şubesi’ne bekliyoruz.” dedi.      LİSANSLI VE MARAK ÜRÜNLERDE KAMPANYADA BSM, Eros, Pierre Cardin, Feyza, Roly Poly gibi markaların ürünlerinin de kampanya dahilinde satıldığı, Gürlesin Servergazi Şubesi’nde 18 Şubat tarihine kadar müşteriler için reyonlarda yer alacağı belirtildi.   MÜŞTERİLERE İKRAM   Gürlesin’in başlatmış olduğu 9 günlük indirim günlerinde müşteriler ve çocuklar da unutulmadı. Kampanya süresince her gün çiğ köfte, pamuk şeker ve bunların yanı sıra değişik ikramların verileceği belirtildi.    

Alışveriş fırsatını bekleyen ve bu fırsatlardan faydalanmak isteyenler bu haber tam sizin için,  Gürlesin Grubun Servergazi Şubesi’nde lisanslı ve kendi üretimi olan birçok üründe yüzde 80 indirim günleri başladı.

 

Gürlesin Grubun, Servergazi Mahallesi Teraspark yolu üzerinde bulunan Migros yanındaki şubesinde her yaştaki insana hitap eden ve yüzde 80’e varan indirimli ürünlerini müşterilerinin beğenisine sundu. 10 Şubat ve 18 Şubat tarihleri arasında düzenlenen kampanyanın ilk gününde ziyaretçi akınına uğradı. Kampanyadan haberdar olan müşteriler, kampanyanın ilk gününde fırsattan yararlanmak için raflarda bulunan ihtiyaç dahilinde ki ürünlerini seçti.

 

 

 Gürlesin Satış Müdürü Veysel Gürlesin, “Servergazi Şubemizde halkımızın beğenisine sunduğumuz ürünlerimiz arasında lisanslı taraftar formaları, tunik, kap, ayakkabı, çanta, gecelik, iç çamaşırı ve binlerce çeşidimiz var. Yüzde 80’e varan indirim günlerimiz 18 Şubat tarihine kadar devam edecek. Vatandaşlarımızı kampanyamızdan faydalanmaları için Servergazi Mahallesi Teraspark Yolu üzerindeki Gürlesin Şubesi’ne bekliyoruz.” dedi. 

 

 

LİSANSLI VE MARAK ÜRÜNLERDE KAMPANYADA

BSM, Eros, Pierre Cardin, Feyza, Roly Poly gibi markaların ürünlerinin de kampanya dahilinde satıldığı, Gürlesin Servergazi Şubesi’nde 18 Şubat tarihine kadar müşteriler için reyonlarda yer alacağı belirtildi.

 

MÜŞTERİLERE İKRAM

 

Gürlesin’in başlatmış olduğu 9 günlük indirim günlerinde müşteriler ve çocuklar da unutulmadı. Kampanya süresince her gün çiğ köfte, pamuk şeker ve bunların yanı sıra değişik ikramların verileceği belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.