Bu ilçe de nikah parası tarih oluyor

GÜNDEM 07.07.2018 - 15:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bu ilçe de nikah parası tarih oluyor

Denizli'nin Buldan ilçesinde belediye meclisinin aldığı karara göre 06.07.2018 tarihinden itibaren nikah kıyacaklardan ücret alınmayacak.   Buldan Belediye Meclisinin 06.07.2018 tarihli toplantısında alınan karara göre Buldan Belediyesinde mesai saatleri içerisinde kıyılacak olan nikahlardan hiçbir ücret alınmayacak.   Evlenenlerden kıyılan resmi nikah için Buldan Belediyesi'nden 200 TL. ücret alınıyordu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyesi Hikmet Şensöz'ün önerisi üzerine gündeme gelen bu konu oylamaya sunuldu. Oy birliğiyle kabul edilen bu öneri üzerine artık Buldan Belediyesi tarafından nikah yapacaklardan ücret alınmayacak. Belediye dışında ve mesai saatleri sonrasında kıyılacak nikahlardan ise ücret alınacak. Bu karar yeni evlenecek çiftlerce mutlulukla karşılandı.

Denizli'nin Buldan ilçesinde belediye meclisinin aldığı karara göre 06.07.2018 tarihinden itibaren nikah kıyacaklardan ücret alınmayacak.

 

Buldan Belediye Meclisinin 06.07.2018 tarihli toplantısında alınan karara göre Buldan Belediyesinde mesai saatleri içerisinde kıyılacak olan nikahlardan hiçbir ücret alınmayacak.

 

Evlenenlerden kıyılan resmi nikah için Buldan Belediyesi'nden 200 TL. ücret alınıyordu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyesi Hikmet Şensöz'ün önerisi üzerine gündeme gelen bu konu oylamaya sunuldu. Oy birliğiyle kabul edilen bu öneri üzerine artık Buldan Belediyesi tarafından nikah yapacaklardan ücret alınmayacak. Belediye dışında ve mesai saatleri sonrasında kıyılacak nikahlardan ise ücret alınacak. Bu karar yeni evlenecek çiftlerce mutlulukla karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.