Buldan Belediyespor transfere hızlı başladı...

SPOR 03.01.2019 - 17:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Buldan Belediyespor transfere hızlı başladı...

Süper Amatör Lig takımlarından Buldan Belediyespor transferde atağa geçti.   Yeşil-beyazlılar Kalınkozspor’dan Ahmet Bayram, Tavas Birlikspor’dan Emin Gülsoy, Akhanspor’dan İlker Kıvrak ve Starspor’dan Ali Taşkın’ı renklerine bağladı.   Teknik Sorumlu Levend Sarıoğlu yaptığı açıklamada, “3 gündür devam eden antrenmanlarımızda ilk gözlemlediğim Buldan Belediyespor’un oyuncu kalitesinin puan sıralamasındaki yeriyle doğru orantılı olmadığı. Şu an takımda müthiş bir sinerji oluştu. Takımın eksik mevkilerine yaptığımız takviyelerle ikinci devre bambaşka bir Buldan Belediyespor izletmek istiyoruz. Şu ana kadar aramıza Ahmet Bayram, Emin Gülsoy, İlker Kıvrak ve Ali Taşkın katıldı. 2 takviye daha yapıp transferi kapatacağız.” dedi.  

Süper Amatör Lig takımlarından Buldan Belediyespor transferde atağa geçti.

 

Yeşil-beyazlılar Kalınkozspor’dan Ahmet Bayram, Tavas Birlikspor’dan Emin Gülsoy, Akhanspor’dan İlker Kıvrak ve Starspor’dan Ali Taşkın’ı renklerine bağladı.

 

Teknik Sorumlu Levend Sarıoğlu yaptığı açıklamada, “3 gündür devam eden antrenmanlarımızda ilk gözlemlediğim Buldan Belediyespor’un oyuncu kalitesinin puan sıralamasındaki yeriyle doğru orantılı olmadığı. Şu an takımda müthiş bir sinerji oluştu. Takımın eksik mevkilerine yaptığımız takviyelerle ikinci devre bambaşka bir Buldan Belediyespor izletmek istiyoruz. Şu ana kadar aramıza Ahmet Bayram, Emin Gülsoy, İlker Kıvrak ve Ali Taşkın katıldı. 2 takviye daha yapıp transferi kapatacağız.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.