Buldan’da Dış Ticarette Uzmanlaşma eğitimi ...

GÜNDEM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.01.2019 - 17:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Buldan’da Dış Ticarette Uzmanlaşma eğitimi ...

DENİZLİ (İHA) - Denizli Buldan Ticaret Odası tarafından organize edilen ve Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) teknik destek projesi kapsamında düzenlenen 'Dış Ticarette Uzmanlaşma' eğitim tamamlandı.    Denizli Buldan Ticaret Odası tarafından organizesi yapılan ve GEKA tarafından teknik destek projesi kapsamında düzenlenen Dış Ticarette Uzmanlaşma eğitimi tamamlandı. Eğitimci Danışman Petek Üzülmez tarafından verilen eğitimlerde katılan firmalara, ihracatta yükleme şekilleri, kambiyo mevzuatı, uluslararası pazar paylarının artırılması, yurt dışında müşteri bulmak ve ihracatta potansiyel artırmak konularında yedi gün toplam kırk iki saatlik eğitim verildi.  Buldan Ticaret Odası olarak üye eğitimlerine çok büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Halil Baştürkmen “Özellikle dış ticarette uzmanlaşmaya daha fazla önem veriyoruz. İhracat artışı Buldanımızın ekonomik kalkınmasını sağlamakla birlikte istihdam artışına da olumlu katkı yapacaktır. Buldan’ın ticaret potansiyelini hak ettiği noktalara taşımak ana hedefimizdir. Bu hedef doğrultusunda Buldan Ticaret Odası olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. ​

DENİZLİ (İHA) - Denizli Buldan Ticaret Odası tarafından organize edilen ve Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) teknik destek projesi kapsamında düzenlenen 'Dış Ticarette Uzmanlaşma' eğitim tamamlandı. 

 

Denizli Buldan Ticaret Odası tarafından organizesi yapılan ve GEKA tarafından teknik destek projesi kapsamında düzenlenen Dış Ticarette Uzmanlaşma eğitimi tamamlandı. Eğitimci Danışman Petek Üzülmez tarafından verilen eğitimlerde katılan firmalara, ihracatta yükleme şekilleri, kambiyo mevzuatı, uluslararası pazar paylarının artırılması, yurt dışında müşteri bulmak ve ihracatta potansiyel artırmak konularında yedi gün toplam kırk iki saatlik eğitim verildi. 


Buldan Ticaret Odası olarak üye eğitimlerine çok büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Halil Baştürkmen “Özellikle dış ticarette uzmanlaşmaya daha fazla önem veriyoruz. İhracat artışı Buldanımızın ekonomik kalkınmasını sağlamakla birlikte istihdam artışına da olumlu katkı yapacaktır. Buldan’ın ticaret potansiyelini hak ettiği noktalara taşımak ana hedefimizdir. Bu hedef doğrultusunda Buldan Ticaret Odası olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. ​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.