Buldan'da jandarmadan 30 ayrı yere eş zamanlı operasyon

ASAYİŞ 24.11.2017 - 09:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Buldan'da jandarmadan 30 ayrı yere eş zamanlı operasyon

Denizli Buldan İlçesi’nde Jandarma ekipleri ilçe merkezi ve mahallelerde 30 ayrı yere eş zamanlı operasyon düzenledi.   Buldan İlçesi’nde kaçakçılıkla ilgili olduğu belirtilen eş zamanlı operasyona, Buldan İlçe Jandarma ekipleri ve çevre jandarma ekiplerinden alınan takviye kuvvetlerle ilçe merkezi ve mahallelerde 30 ayrı ev ve işyerine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı belirtildi.    Operasyonun halen devam ettiği belirtildi. Kaynak ( Buldan Yaşam)

Denizli Buldan İlçesi’nde Jandarma ekipleri ilçe merkezi ve mahallelerde 30 ayrı yere eş zamanlı operasyon düzenledi.

 

Buldan İlçesi’nde kaçakçılıkla ilgili olduğu belirtilen eş zamanlı operasyona, Buldan İlçe Jandarma ekipleri ve çevre jandarma ekiplerinden alınan takviye kuvvetlerle ilçe merkezi ve mahallelerde 30 ayrı ev ve işyerine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda çok sayıda kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

 

 Operasyonun halen devam ettiği belirtildi. Kaynak ( Buldan Yaşam)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.