Bursa-Çanakkale gezi otobüsünün çarptığı genç kadın, hayatını kaybetti

ASAYİŞ 26.09.2018 - 12:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Bursa-Çanakkale gezi otobüsünün çarptığı genç kadın, hayatını kaybetti

Manisa’nın Salihli ilçesinde Denizli'den giden Bursa-Çanakkale gezi otobüsünün çarptığı genç kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.  Kaza, Dün Denizli-Salihli yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Alaşehir'den Salihli istikametine gitmekte olan H.Ş. (64) yönetimindeki 06 FV 0138 plakalı Merkezefendi Belesiyesi'nin organize ettiği Bursa-Çanakkale gezi otobüsü, seyir halindeyken Kabazlı mevkisinde yola çıkan yaya Hatice Asena Karadaşlı’ya (20) çarptı.  Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ağır yaralı olarak Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan genç kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.    Kaza sonrası Bursa-Çanakkale gezisine katılan 3 otobüs ve yolcularının 3 saat olay yerinde beklediği, ardından kaza yapan otobüsün Salihli Otogarı'na yolcuları ile birlikte bırakıldıktan sonra diğer otobüsler yollarına devam etti. Otogarda kalan yolcular daha sonra başka bir otobüs tarafından alınarak geziye katıldıkları belirtildi.   Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.   

Manisa’nın Salihli ilçesinde Denizli'den giden Bursa-Çanakkale gezi otobüsünün çarptığı genç kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 


Kaza, Dün Denizli-Salihli yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Alaşehir'den Salihli istikametine gitmekte olan H.Ş. (64) yönetimindeki 06 FV 0138 plakalı Merkezefendi Belesiyesi'nin organize ettiği Bursa-Çanakkale gezi otobüsü, seyir halindeyken Kabazlı mevkisinde yola çıkan yaya Hatice Asena Karadaşlı’ya (20) çarptı. 


Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ağır yaralı olarak Salihli Devlet Hastanesine kaldırılan genç kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

 

Kaza sonrası Bursa-Çanakkale gezisine katılan 3 otobüs ve yolcularının 3 saat olay yerinde beklediği, ardından kaza yapan otobüsün Salihli Otogarı'na yolcuları ile birlikte bırakıldıktan sonra diğer otobüsler yollarına devam etti. Otogarda kalan yolcular daha sonra başka bir otobüs tarafından alınarak geziye katıldıkları belirtildi.

 

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.