Büyükşehir Belediyesi; “Lütfen bu koltuğu boş bırakınız”

BÜYÜKŞEHİR 29.03.2020 - 09:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Büyükşehir Belediyesi; “Lütfen bu koltuğu boş bırakınız”

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında otobüslerde aralıklı oturma düzenine geçti. Denizli Büyükşehir Belediyesi koronavirüs tedbirlerinin alınmasına başlandığı günden itibaren kentin önemli yerlerinde ve ulaşım alanında her gün düzenli bir şekilde dezenfekte işlemlerine devam ediyor.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında önceki akşam duyurduğu 7 maddelik tedbir paketinin ardından, dün Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi olağanüstü toplandı. Toplantıda alınan kararların ardından şehirlerarası seyahat kısıtlaması gündeme damga vurdu. Şehirler arası uçaklar ve otobüslerle ilgili uygulamalar netlik kazanırken, şehir içi seyahatler ise valilik ve belediyelerin alınacak ek tedbirlerine bırakıldı.     Bunun üzerine harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tehdidi nedeniyle hayatın her anında sosyal mesafenin korunmasını dikkate alarak, toplu ulaşımda belediye otobüslerinde bazı koltuklara sosyal mesafe konusunda uyarı etiketleri asılarak bu koltukların boş bırakılması ve yolcuların aralıklı olarak oturmaları uygulamasına geçti.   Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs tedbirleri kapsamında bu sabah başlattığı uygulamada, otobüslerdeki oturma düzenine de sosyal mesafe ayarı yapıldı. Bazı koltuklara sosyal mesafe konusunda uyarı etiketleri asılarak  “Sağlığınız için lütfen bu koltuğu boş bırakınız” yazısı yazılarak yolcuların aralıklı olarak oturmaları sağlandı.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında otobüslerde aralıklı oturma düzenine geçti.


Denizli Büyükşehir Belediyesi koronavirüs tedbirlerinin alınmasına başlandığı günden itibaren kentin önemli yerlerinde ve ulaşım alanında her gün düzenli bir şekilde dezenfekte işlemlerine devam ediyor.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında önceki akşam duyurduğu 7 maddelik tedbir paketinin ardından, dün Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi olağanüstü toplandı. Toplantıda alınan kararların ardından şehirlerarası seyahat kısıtlaması gündeme damga vurdu. Şehirler arası uçaklar ve otobüslerle ilgili uygulamalar netlik kazanırken, şehir içi seyahatler ise valilik ve belediyelerin alınacak ek tedbirlerine bırakıldı.

 

 

Bunun üzerine harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tehdidi nedeniyle hayatın her anında sosyal mesafenin korunmasını dikkate alarak, toplu ulaşımda belediye otobüslerinde bazı koltuklara sosyal mesafe konusunda uyarı etiketleri asılarak bu koltukların boş bırakılması ve yolcuların aralıklı olarak oturmaları uygulamasına geçti.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin koronavirüs tedbirleri kapsamında bu sabah başlattığı uygulamada, otobüslerdeki oturma düzenine de sosyal mesafe ayarı yapıldı. Bazı koltuklara sosyal mesafe konusunda uyarı etiketleri asılarak  “Sağlığınız için lütfen bu koltuğu boş bırakınız” yazısı yazılarak yolcuların aralıklı olarak oturmaları sağlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.