Caddede yürüyen gencin kafasına aydınlatma direği devrildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2019 - 07:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Caddede yürüyen gencin kafasına aydınlatma direği devrildi

Denizli'de yaşanan ve akıllara durgunluk veren olayda caddede yürüyen bir gencin üstüne demir aydınlatma direği düştü. Kafasından yaralanan genç hastaneye kaldırılırken, polis elektrik bağlantısı olan direğe vatandaşların yaklaşmaması için güvenlik önlemi aldı.  Edinilen bilgilere göre, olay Merkezefendi ilçesi Bayramyeri Meydanı'nda meydana geldi. Caddede yürüyen Mehmet Emin Bülbül'ün üstüne bir anda yanından geçtiği demir aydınlatma direği düştü. Üstündeki direkle yere yığılan Bülbül'e ilk müdahaleyi çevredekiler yaparak 112 Acil servis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplere Bülbül'e ilk müdahaleyi yaparak Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Olayın ardından bölgeye gelen polis ekipleri devrilmesine rağmen elektrik akımı olan direğe vatandaşların yaklaşmaması ve bir başka olumsuzluğun yaşanmaması için uzun süre uğraş verdi. Ardından bölgeye gelen belediye ve elektrik dağıtım şirketi direğin elektrik bağlantısını keserek caddeden kaldırdı.

Denizli'de yaşanan ve akıllara durgunluk veren olayda caddede yürüyen bir gencin üstüne demir aydınlatma direği düştü. Kafasından yaralanan genç hastaneye kaldırılırken, polis elektrik bağlantısı olan direğe vatandaşların yaklaşmaması için güvenlik önlemi aldı. 


Edinilen bilgilere göre, olay Merkezefendi ilçesi Bayramyeri Meydanı'nda meydana geldi. Caddede yürüyen Mehmet Emin Bülbül'ün üstüne bir anda yanından geçtiği demir aydınlatma direği düştü. Üstündeki direkle yere yığılan Bülbül'e ilk müdahaleyi çevredekiler yaparak 112 Acil servis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplere Bülbül'e ilk müdahaleyi yaparak Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.


Olayın ardından bölgeye gelen polis ekipleri devrilmesine rağmen elektrik akımı olan direğe vatandaşların yaklaşmaması ve bir başka olumsuzluğun yaşanmaması için uzun süre uğraş verdi. Ardından bölgeye gelen belediye ve elektrik dağıtım şirketi direğin elektrik bağlantısını keserek caddeden kaldırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.