Cahit Özkan; "Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet"

DENİZLİ 30.08.2016 - 12:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Cahit Özkan; "Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet"

denizli haber / denizli 20 haber / Cahit Özkan; "Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet"

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Av Cahit Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.   Özkan mesajında; “Bugün, hepimiz için gurur ve iftihar vesilesi olan, milletimizin vatan sevgisi, ordumuzun kahramanlığı ve cesareti ile yazılan destanlarından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıldönümüdür. Bu zafer, tarihe gömülmek istenen bir milletin, adeta küllerinden yeniden doğuşunun ifadesidir.   Aziz milletimiz, imkânsızlıklar içinde, milli ve manevi değerlerini canını ortaya koyarak korumasını bilmiş, inandığı yolda asla dönmemiş, varlığına kastedilmesine asla izin vermemiştir.   Bugün de, ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditlerle karşı karşıyayız. FETÖ, DAİŞ, PKK, PYD gibi terör örgütleri ve onların arkasındaki emperyalist güçler, ülkemizin ve milletimizin geleceğini tehdit etmektedir. Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanetleri çökertmiş olan aziz milletiz, 15 Temmuz’da ortaya koyduğu milli mücadele ruhu ile FETÖ’nün ve onun ruh ikizi eli kanlı terör örgütlerinin de üstesinden gelecektir. Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, “TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET” ilkesi etrafında bütünleşmektir. Bu anlamlı gün dolayısıyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.” İfadelerini kullandı.
denizli haber / denizli 20 haber / Cahit Özkan; "Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet"

AK Parti Denizli Milletvekili Av. Av Cahit Özkan, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

 

Özkan mesajında; “Bugün, hepimiz için gurur ve iftihar vesilesi olan, milletimizin vatan sevgisi, ordumuzun kahramanlığı ve cesareti ile yazılan destanlarından 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94’üncü yıldönümüdür. Bu zafer, tarihe gömülmek istenen bir milletin, adeta küllerinden yeniden doğuşunun ifadesidir.

 

Aziz milletimiz, imkânsızlıklar içinde, milli ve manevi değerlerini canını ortaya koyarak korumasını bilmiş, inandığı yolda asla dönmemiş, varlığına kastedilmesine asla izin vermemiştir.

 

Bugün de, ülkemizin ve milletimizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğimize ve geleceğimize yönelik tehditlerle karşı karşıyayız.

FETÖ, DAİŞ, PKK, PYD gibi terör örgütleri ve onların arkasındaki emperyalist güçler, ülkemizin ve milletimizin geleceğini tehdit etmektedir.

Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanetleri çökertmiş olan aziz milletiz, 15 Temmuz’da ortaya koyduğu milli mücadele ruhu ile FETÖ’nün ve onun ruh ikizi eli kanlı terör örgütlerinin de üstesinden gelecektir.

Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, “TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET” ilkesi etrafında bütünleşmektir.

Bu anlamlı gün dolayısıyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını, dünden bugüne tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor,

30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.