Çal Belediyesi’nden Öğretmene saygı...

GÜNDEM 23.11.2018 - 17:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çal Belediyesi’nden Öğretmene saygı...

24 Kasım Öğretmenler Günü’nün bu yıl Cumartesi gününe denk gelmesi nedeniyle Çal’da Öğretmenler Günü bugün kutlandı. Çal Belediyesi çalışanları, ilçe merkezi ve mahallelerde görev yapan 365 öğretmeni tek tek ziyaret edip kırmızı karanfil verdi.   Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Ülkemizin fedakar öğretmenlerinin gününü kutluyorum. Çal ilçemizde görev yapan öğretmenler başta olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü kutlarken, vatan için şehit düşen öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Atatürk’ün dediği gibi, yeni nesil öğretmenlerin eseri olacaktır. Baş öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.     KUTLAMA KÜLTÜR SARAYI’NDA YAPILDI Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nda Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kula, Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler şiir okudu. Emekli öğretmenlere plaket verildi, sinevizyon gösterisi yapıldı.    

24 Kasım Öğretmenler Günü’nün bu yıl Cumartesi gününe denk gelmesi nedeniyle Çal’da Öğretmenler Günü bugün kutlandı. Çal Belediyesi çalışanları, ilçe merkezi ve mahallelerde görev yapan 365 öğretmeni tek tek ziyaret edip kırmızı karanfil verdi.

 

Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Ülkemizin fedakar öğretmenlerinin gününü kutluyorum. Çal ilçemizde görev yapan öğretmenler başta olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü kutlarken, vatan için şehit düşen öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Atatürk’ün dediği gibi, yeni nesil öğretmenlerin eseri olacaktır. Baş öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

 

 

KUTLAMA KÜLTÜR SARAYI’NDA YAPILDI

Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nda Öğretmenler Günü kutlaması yapıldı. Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kula, Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler şiir okudu. Emekli öğretmenlere plaket verildi, sinevizyon gösterisi yapıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.