Çal'da okul sporları start aldı

SPOR 24.04.2017 - 14:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çal'da okul sporları start aldı

Denizli'nin Çal ilçesinde Okul Sporları yarışmaları Satranç ve Atletizm branşlarında Minikler ve Küçükler kategorilerinde start aldı.

Denizli'nin Çal ilçesinde Okul Sporları yarışmaları Satranç ve Atletizm branşlarında Minikler ve Küçükler kategorilerinde start aldı.    Çal Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 2016-2017 Yılı Okullar arası spor yarışmaları farklı branşlarda yüzlerce öğrenciyi sporla buluşturuyor. Satrançla start alan, geçtiğimiz günlerde atletizm heyecanı yaşanan İlçede Basketbol, Bisiklet, Bocce, Dart, Futsal, Futbol, Masa Tenisi, ve Voleybol branşları ile sportif faaliyetler aralıksız sürecek. Grup merkezi olarak görülen Çal İlçesi, Baklan ve Bekilli İlçelerinden gelen sporcuları da ağırlayacak. Yarışmalar 26 Mayıs’a kadar devam edecek.     ÇAL TARİHİNDE İLKLER YAŞANIYOR   Geçtiğimiz yıl futbol, voleybol ve masa tenisi turnuvalarıyla spor anlamında ses getiren ilçede, ilk defa kadınların da yer aldığı organizasyonlar yapılmıştı. Şimdi de ilçede ilk defa Okul Sporları yarışmaları düzenleniyor.     SATRANÇTA İLK HAMLEYİ KAYMAKAM DURANİ YAPTI   Çal Spor Salonu’nda yapılan Satranç Minikler ve Küçükler kategorileri, sabah ve öğleden sonra çift seans ve 5 tur üzerinden gerçekleşti. 10 takımdan 46 sporcunun katıldığı müsabakaların ilk hamlesini  Çal Kaymakamı Yusuf Durani yaptı.   ATLETLER MADALYA İÇİN TER DÖKTÜ
Denizli'nin Çal ilçesinde Okul Sporları yarışmaları Satranç ve Atletizm branşlarında Minikler ve Küçükler kategorilerinde start aldı.

Denizli'nin Çal ilçesinde Okul Sporları yarışmaları Satranç ve Atletizm branşlarında Minikler ve Küçükler kategorilerinde start aldı. 

 

Çal Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 2016-2017 Yılı Okullar arası spor yarışmaları farklı branşlarda yüzlerce öğrenciyi sporla buluşturuyor. Satrançla start alan, geçtiğimiz günlerde atletizm heyecanı yaşanan İlçede Basketbol, Bisiklet, Bocce, Dart, Futsal, Futbol, Masa Tenisi, ve Voleybol branşları ile sportif faaliyetler aralıksız sürecek. Grup merkezi olarak görülen Çal İlçesi, Baklan ve Bekilli İlçelerinden gelen sporcuları da ağırlayacak. Yarışmalar 26 Mayıs’a kadar devam edecek.

 

 

ÇAL TARİHİNDE İLKLER YAŞANIYOR

 

Geçtiğimiz yıl futbol, voleybol ve masa tenisi turnuvalarıyla spor anlamında ses getiren ilçede, ilk defa kadınların da yer aldığı organizasyonlar yapılmıştı. Şimdi de ilçede ilk defa Okul Sporları yarışmaları düzenleniyor.

 

 

SATRANÇTA İLK HAMLEYİ KAYMAKAM DURANİ YAPTI

 

Çal Spor Salonu’nda yapılan Satranç Minikler ve Küçükler kategorileri, sabah ve öğleden sonra çift seans ve 5 tur üzerinden gerçekleşti. 10 takımdan 46 sporcunun katıldığı müsabakaların ilk hamlesini  Çal Kaymakamı Yusuf Durani yaptı.

 

ATLETLER MADALYA İÇİN TER DÖKTÜ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.