Çalışma ve İş Kurumu Denizli Hizmet Binası Hizmete Girdi

GÜNDEM 18.01.2017 - 08:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çalışma ve İş Kurumu Denizli Hizmet Binası Hizmete Girdi

Çalışma ve İş Kurumu Denizli İl Müdürlüğü’nün yeni yapılan hizmet binası, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da düzenlenen toplu açılış töreni ile hizmete girdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni ile hizmete açılan Çalışma ve İş Kurumu Denizli İl Müdürlüğü hizmet binasının açılış törenine; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Cengiz Yıldız, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ile diğer kurum müdürleri katıldı.     Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından, telekonferans yöntemi ile bağlanılarak yapılan Toplu Açılış ile Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binası hizmete girdi.   Açılış konuşması yapan Vali Dr. Ahmet Altıparmak yapılan hizmet binası hakkında bilgiler vererek; ‘08.05.2014 tarihinde yapımına başlanan Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı 31.07.2015 tarihinde tamamlandı. Her Katı 800 m2 olmak üzere toplam 4000 m2 kapalı alana, 4122 m2 açık alana sahip olan hizmet binası, 5 kattan oluşuyor. Toplam 4.433401,25 TL ye mal olan Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde, 123 personel halkımıza hizmet verecek. Yeni hizmet binasının Denizlimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.    
Çalışma ve İş Kurumu Denizli İl Müdürlüğü’nün yeni yapılan hizmet binası, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’da düzenlenen toplu açılış töreni ile hizmete girdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Hizmet Binalarının Toplu Açılış Töreni ile hizmete açılan Çalışma ve İş Kurumu Denizli İl Müdürlüğü hizmet binasının açılış törenine; Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Vali Yardımcısı Ali Cergibozan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Cengiz Yıldız, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ile diğer kurum müdürleri katıldı.

 

 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından, telekonferans yöntemi ile bağlanılarak yapılan Toplu Açılış ile Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binası hizmete girdi.

 

Açılış konuşması yapan Vali Dr. Ahmet Altıparmak yapılan hizmet binası hakkında bilgiler vererek; ‘08.05.2014 tarihinde yapımına başlanan Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatı 31.07.2015 tarihinde tamamlandı. Her Katı 800 m2 olmak üzere toplam 4000 m2 kapalı alana, 4122 m2 açık alana sahip olan hizmet binası, 5 kattan oluşuyor. Toplam 4.433401,25 TL ye mal olan Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünde, 123 personel halkımıza hizmet verecek. Yeni hizmet binasının Denizlimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.