Çameli Belediyesi'nden eğitime destek!

EĞİTİM 13.02.2018 - 11:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli Belediyesi'nden eğitime destek!

Çameli Belediyesi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilen İmam Hatip Lisesi’nin kazı çalışmaları başladı. Başkan Cengiz Arslan Çameli İmam Hatip Lisesi inşaat alanına giderek incelemelerde bulundu.   Çameli Belediyesi tarafından arsası alınan ve Çameli İlçe Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilen Yunuspınarı Mahallesi Kız Öğrenci Yurdu'nun arka tarafında bulunan 6 bin 600 metrekarelik alanda başlayan İmam Hatip Lisesi inşaatın temel kazı çalışması başladı.     Başkan Arslan; “Göreve geldiğimiz günden itibaren Çameli’nde eğitim ve öğretime ağırlık verdik. İlçenin önemli bir eksikliğini kapatacağı gibi çağın gereksinimlerine cevap verecek modern bir eğitim yuvası olacağını okul binası tamamlandığında spor alanları ile kafeterya ve 12 derslikli eğitim binasını içeren kompleksin, yaklaşık 240 günde tamamlanacağı ve 250 öğrenci eğitim görecektir. Okul inşaatının önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına yetişecektir.   Çameli İmam Hatip Lisesi’nin kazandırılmasında emeği geçen, Denizli milletvekillerimize ve Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye teşekkür ederiz” dedi.  

Çameli Belediyesi tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilen İmam Hatip Lisesi’nin kazı çalışmaları başladı. Başkan Cengiz Arslan Çameli İmam Hatip Lisesi inşaat alanına giderek incelemelerde bulundu.

 

Çameli Belediyesi tarafından arsası alınan ve Çameli İlçe Eğitim Müdürlüğüne tahsis edilen Yunuspınarı Mahallesi Kız Öğrenci Yurdu'nun arka tarafında bulunan 6 bin 600 metrekarelik alanda başlayan İmam Hatip Lisesi inşaatın temel kazı çalışması başladı.

 

 

Başkan Arslan; “Göreve geldiğimiz günden itibaren Çameli’nde eğitim ve öğretime ağırlık verdik. İlçenin önemli bir eksikliğini kapatacağı gibi çağın gereksinimlerine cevap verecek modern bir eğitim yuvası olacağını okul binası tamamlandığında spor alanları ile kafeterya ve 12 derslikli eğitim binasını içeren kompleksin, yaklaşık 240 günde tamamlanacağı ve 250 öğrenci eğitim görecektir. Okul inşaatının önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına yetişecektir.

 

Çameli İmam Hatip Lisesi’nin kazandırılmasında emeği geçen, Denizli milletvekillerimize ve Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci’ye teşekkür ederiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.