Çameli'de genç okul müdürü hayatını kaybetti

YAŞAM 07.11.2020 - 08:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli'de genç okul müdürü hayatını kaybetti

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde görev yapan genç okul müdürü Mehmet Türksever, ilik nakli ameliyatı olmasına rağmen hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre 2005 yılında atandığı Çameli Elmalı Ortaokulu'nda Sosyal Bilgiler öğretmenliği, müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü yapan Mehmet Türksever (38), 18 ay önce Antalya'da ilik nakli ameliyatı oldu.   Ameliyat sonrası iyileşen Türksever, yaklaşık bir buçuk ay önce tekrar rahatsızlandıktan sonra Antalya MedStar Hastanesinde tedavi altına alındı. Bir süredir burada tedavi altında olan Türksever, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Türksever'in ölümü ailesini, yakınlarını ve eğitim camiasını yasa boğdu.   İngilizce öğretmeni Işın Türksever ile evli olan ve iki çocukları bulunan Türksever'in cenazesi yarın memleketi Denizli Beyağaç ilçesi Kızılağaç Mahallesi'nde saat 12:00'da baba evinde kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilmesi bekleniyor.

Denizli'nin Çameli İlçesi'nde görev yapan genç okul müdürü Mehmet Türksever, ilik nakli ameliyatı olmasına rağmen hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre 2005 yılında atandığı Çameli Elmalı Ortaokulu'nda Sosyal Bilgiler öğretmenliği, müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü yapan Mehmet Türksever (38), 18 ay önce Antalya'da ilik nakli ameliyatı oldu.

 

Ameliyat sonrası iyileşen Türksever, yaklaşık bir buçuk ay önce tekrar rahatsızlandıktan sonra Antalya MedStar Hastanesinde tedavi altına alındı. Bir süredir burada tedavi altında olan Türksever, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Türksever'in ölümü ailesini, yakınlarını ve eğitim camiasını yasa boğdu.

 

İngilizce öğretmeni Işın Türksever ile evli olan ve iki çocukları bulunan Türksever'in cenazesi yarın memleketi Denizli Beyağaç ilçesi Kızılağaç Mahallesi'nde saat 12:00'da baba evinde kılınacak cenaze namazı sonrası defnedilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.