Çameli'de kan bağışı kampanyası düzenlendi

SAĞLIK 17.02.2017 - 17:21, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de kan bağışı kampanyası düzenlendi

Çameli’de Denizli Türk Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Çameli’de Denizli Kızılay Kan Merkezi kan bağışı Çameli Atatürk Ortaokulunda Kan kampanyası düzenlendi.   Kampanyada toplam 109 ünite kan toplandı. Türk Kızılay Kan Merkez Sorumlusu Dr .Hakan Yörük Sosyal sorumluluk konusunda büyük öneme sahip bu “Kan Bağışı” etkinliğinde kan bağışında bulunan tüm Çameli halkımıza bu etkinliği birlikte yürüttüğümüz Türk Kızılay’ına ve etkinlikte aktif rol alan tüm Kızılay yetkililerine ve Kan bağışçılarına teşekkür ederim dedi.  
Çameli’de Denizli Türk Kızılay Kan Merkezi tarafından kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Çameli’de Denizli Kızılay Kan Merkezi kan bağışı Çameli Atatürk Ortaokulunda Kan kampanyası düzenlendi.

 

Kampanyada toplam 109 ünite kan toplandı.

Türk Kızılay Kan Merkez Sorumlusu Dr .Hakan Yörük Sosyal sorumluluk konusunda büyük öneme sahip bu “Kan Bağışı” etkinliğinde kan bağışında bulunan tüm Çameli halkımıza bu etkinliği birlikte yürüttüğümüz Türk Kızılay’ına ve etkinlikte aktif rol alan tüm Kızılay yetkililerine ve Kan bağışçılarına teşekkür ederim dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.