Çameli'de Marangoz Atölyesi Yangını

DENİZLİ 23.03.2018 - 09:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de Marangoz Atölyesi Yangını

Çameli Sarıkavak Mahallesi'nde bulunan marangoz atölyesinde,  meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile ormana sıçramadan söndürüldü.   Çameli Sarıkavak Mahallesi'nden Hasan Sağ'a ait marangoz atölyesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Marangoz atölyesi yangında kullanılamaz hale geldi. Dün gece yarısı alev ve dumanların yükselmesini gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kirazlıyayla, Kalınkoz ve Çameli itfaiye ekiplerinin yaptığı müdahale ile yangın ormana sıçramadan söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangında atölyede büyük çapta maddi hasar meydana gelirken hergangi can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.   Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın ile ilgili ekipler inceleme başlattı.    

Çameli Sarıkavak Mahallesi'nde bulunan marangoz atölyesinde,  meydana gelen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile ormana sıçramadan söndürüldü.

 

Çameli Sarıkavak Mahallesi'nden Hasan Sağ'a ait marangoz atölyesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Marangoz atölyesi yangında kullanılamaz hale geldi. Dün gece yarısı alev ve dumanların yükselmesini gören mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kirazlıyayla, Kalınkoz ve Çameli itfaiye ekiplerinin yaptığı müdahale ile yangın ormana sıçramadan söndürüldü.

İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşlar sonucu söndürülen yangında atölyede büyük çapta maddi hasar meydana gelirken hergangi can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

 

Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın ile ilgili ekipler inceleme başlattı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.