Çameli'de sinema gecelerine yoğun katılım vardı

SANAT 17.02.2017 - 08:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli'de sinema gecelerine yoğun katılım vardı

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediye Başkanlığının Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında Ortaklaşa Düzenlediği Sinema Günleri yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Çameli Kaymakamı Onur ÖZAYDIN; Çameli İlçesinde görev başlayalı 1 ayı geçti.Çameliyi yakından tanımak için gezdiğim yerlerde vatandaşlarımızın sinema ile ilgili talepleri vardı Başkanımızda bizlere bu konuda yardımcı oldu Konferans Salonununda böğle bir gece düzenlediler. Biz Sadece sinema günü düzenledik gelecek hafta sinema ve kültür günleri olarak düzenleyeceğiz bir hafta sinama bir hafta tiyatro günü olarak düzenleyeceğiz. Çameli ilçemizi tanıtmaya devam edeceğiz sizlerin sayesinde başarılı olacağız .Geldiğiniz için teşekkür eder iyi seyirler dilerim dedi.   Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Sinama ve Tiyatro Günlerine hoşgeldiniz Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz bizlere teşvik ettikleri ve destek oldukları için Gelecek Hafta Perşembe Günü Denizli Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Grubunun gösterisi var. “Çameli İlçesinde sinemamız yok Kış Aylarında Kültür ve Sanat etkinlikleri çerçevesinde Çameli Kaymakamlığımız ve Çameli Belediyesi Kültür ve Sanat Sosyal Etkinliklerinde Perşembe Gecesi Sinema Günleri Başlattık. Her Hafta Boyunca sizlerin belirlediği günde Perşembe yada Çarşamba günleri sinama ve tiyatro günleri düzenleyeceğiz. İnsanların birlikte gülüp, birlikte düşünmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Sinama havasında sineması geleneğini yaşatmak vatandaşlarımızın birbiriyle sohbet etmesi Çameli Belediyesi Konferans Salonumuzda ücretsiz olarak düzenlediğimiz Sinema Günleri Perşembe Günleri Çameli’ye ayrı bir renk katacak. Konferans Salonumuz yeterli değil Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayri Dev Kültür Kompleksi ihalesini yaptılar Ekim ayı gibi 1000 kişilik Hayri Dev Kültür Kompleksi bittiğinde Ordaki konferans Salonunda daha geniş katılımla tiyatrolarımızı, sinemalarımızı ve toplantılarımızı gerçekleştireceğiz dedi.Katıldığınıziçin teşekkür eder İyi Seyirler dilerim dedi. Çameli Belediyesi görevlileri sinema izlemeye gelen vatandaşlara patlamış mısır, Çay ve Kahve ikram etti.
Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediye Başkanlığının Kültürel ve Sosyal faaliyetleri kapsamında Ortaklaşa Düzenlediği Sinema Günleri yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Çameli Kaymakamı Onur ÖZAYDIN;

Çameli İlçesinde görev başlayalı 1 ayı geçti.Çameliyi yakından tanımak için gezdiğim yerlerde vatandaşlarımızın sinema ile ilgili talepleri vardı Başkanımızda bizlere bu konuda yardımcı oldu Konferans Salonununda böğle bir gece düzenlediler.

Biz Sadece sinema günü düzenledik gelecek hafta sinema ve kültür günleri olarak düzenleyeceğiz bir hafta sinama bir hafta tiyatro günü olarak düzenleyeceğiz. Çameli ilçemizi tanıtmaya devam edeceğiz sizlerin sayesinde başarılı olacağız .Geldiğiniz için teşekkür eder iyi seyirler dilerim dedi.

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN konu ile ilgili yaptığı açıklamada;

Sinama ve Tiyatro Günlerine hoşgeldiniz Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz bizlere teşvik ettikleri ve destek oldukları için Gelecek Hafta Perşembe Günü Denizli Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Grubunun gösterisi var.

“Çameli İlçesinde sinemamız yok Kış Aylarında Kültür ve Sanat etkinlikleri çerçevesinde Çameli Kaymakamlığımız ve Çameli Belediyesi Kültür ve Sanat Sosyal Etkinliklerinde Perşembe Gecesi Sinema Günleri Başlattık.

Her Hafta Boyunca sizlerin belirlediği günde Perşembe yada Çarşamba günleri sinama ve tiyatro günleri düzenleyeceğiz.


İnsanların birlikte gülüp, birlikte düşünmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Sinama havasında sineması geleneğini yaşatmak vatandaşlarımızın birbiriyle sohbet etmesi Çameli Belediyesi Konferans Salonumuzda ücretsiz olarak düzenlediğimiz Sinema Günleri Perşembe Günleri Çameli’ye ayrı bir renk katacak.

Konferans Salonumuz yeterli değil Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayri Dev Kültür Kompleksi ihalesini yaptılar Ekim ayı gibi 1000 kişilik Hayri Dev Kültür Kompleksi bittiğinde Ordaki konferans Salonunda daha geniş katılımla tiyatrolarımızı, sinemalarımızı ve toplantılarımızı gerçekleştireceğiz dedi.Katıldığınıziçin teşekkür eder İyi Seyirler dilerim dedi.

Çameli Belediyesi görevlileri sinema izlemeye gelen vatandaşlara patlamış mısır, Çay ve Kahve ikram etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.