Çameli İlçesi’nde kar yağışı etkili oldu

DENİZLİ 20.11.2020 - 10:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli İlçesi’nde kar yağışı etkili oldu

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde dün gece karla karışık yağmur yağdı. Gece yağan kar yağışı ile beyaza bürünen ilçede sabah saatlerinde günün ağarması ile kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.   Kış mevsiminde Denizli’nin en soğuk ilçelerinden olan Çameli’ye mevsimin ilk karı önceki gece yüksek kesimlerine yağdı. İlçe merkezine ise sağanak şekilde yağan yağmur, dün gece saatlerinde yerini kara bıraktı. Karla karışık yağmur şeklinde yağan kar yağışı vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Kar yağışı ile birlikte beyaza bürünen ilçede, sabah saatlerinde günün ağarması ile kart postallık görüntüler ortaya çıktı.   Biriken karı gören vatandaşlar topladıkları kar ile pekmezi birleştirerek afiyetle yedi.          

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde dün gece karla karışık yağmur yağdı. Gece yağan kar yağışı ile beyaza bürünen ilçede sabah saatlerinde günün ağarması ile kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

 

Kış mevsiminde Denizli’nin en soğuk ilçelerinden olan Çameli’ye mevsimin ilk karı önceki gece yüksek kesimlerine yağdı. İlçe merkezine ise sağanak şekilde yağan yağmur, dün gece saatlerinde yerini kara bıraktı. Karla karışık yağmur şeklinde yağan kar yağışı vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Kar yağışı ile birlikte beyaza bürünen ilçede, sabah saatlerinde günün ağarması ile kart postallık görüntüler ortaya çıktı.

 

Biriken karı gören vatandaşlar topladıkları kar ile pekmezi birleştirerek afiyetle yedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.