Çameli İlçesinde çalışmalar son hızıyla devam ediyor

GÜNDEM 17.03.2017 - 14:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli İlçesinde çalışmalar son hızıyla devam ediyor

Çameli İlçesi Elmalı Mahallesinde kaldırım yapım çalışması başladı

Bahar Mevsiminin gelmesiyle çalışmalarını hızlandıran Çameli Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mahallelerde kaldırım, yol ve üstyapı iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.   ''HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”   Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Çameli İlçemizde 2017 yılı Hazırlanan bu çalışma programı doğrultusunda tüm mahallelerimize birer birer neşter vuruyoruz. Elmalı Mahallesindeki 30.000 m2 kilitli parke çalışmaları Denizli Büyükşehir ekiplerinin çalışmaların devam ederken Elmalı Mahallesi merkezi geneli kapsayan bir yenileme çalışması yapıyoruz. Çalışmalardan Dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN'a teşekkür ederiz dedi.     VATANDAŞLAR MEMMUN   Elmalı Mahallesi sakinleri de, çalışmaların yapıldığı sokakların yıllardır yazın toz, kışın ise çamurdan geçilmediğini belirterek, ”Elmalı halkı olarak, Çameli Belediyemizin mahallemizde sorunlu noktalarda yürüttüğü çalışmalar bizi çok sevindirdi. Mahallemize yakışan bir görünüme kavuştu. Kaldırım Çalışmaları ile sokaklarımız güzel bir görünüme kavuştu bu bölgemiz Okul Yolu olan bir yer öğrencilerimiz Öğrenci Servislerine ve Yolda daha rahat ve güvenli bir şekilde yürüyebilecekler Belediye Başkanımız Cengiz ARSLAN ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN'a içtenlikle teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
Çameli İlçesi Elmalı Mahallesinde kaldırım yapım çalışması başladı

Bahar Mevsiminin gelmesiyle çalışmalarını hızlandıran Çameli Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda mahallelerde kaldırım, yol ve üstyapı iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

''HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET GÖTÜRÜYORUZ”

 

Çameli Belediye Başkanı Cengiz ARSLAN Çameli İlçemizde 2017 yılı Hazırlanan bu çalışma programı doğrultusunda tüm mahallelerimize birer birer neşter vuruyoruz. Elmalı Mahallesindeki 30.000 m2 kilitli parke çalışmaları Denizli Büyükşehir ekiplerinin çalışmaların devam ederken Elmalı Mahallesi merkezi geneli kapsayan bir yenileme çalışması yapıyoruz. Çalışmalardan Dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN'a teşekkür ederiz dedi.

 

 

VATANDAŞLAR MEMMUN

 

Elmalı Mahallesi sakinleri de, çalışmaların yapıldığı sokakların yıllardır yazın toz, kışın ise çamurdan geçilmediğini belirterek, ”Elmalı halkı olarak, Çameli Belediyemizin mahallemizde sorunlu noktalarda yürüttüğü çalışmalar bizi çok sevindirdi. Mahallemize yakışan bir görünüme kavuştu. Kaldırım Çalışmaları ile sokaklarımız güzel bir görünüme kavuştu bu bölgemiz Okul Yolu olan bir yer öğrencilerimiz Öğrenci Servislerine ve Yolda daha rahat ve güvenli bir şekilde yürüyebilecekler Belediye Başkanımız Cengiz ARSLAN ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN'a içtenlikle teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.