Çameli Pazarın Gözdesi Ceviz Ve Fasülye

DENİZLİ 21.10.2019 - 08:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Pazarın Gözdesi Ceviz Ve Fasülye

Çameli pazarında vatandaşların bu hafta Çameli'nin beyaz incisi fasulyeyi dondurucuya atma telaşı vardı. Sofraların kış için aranan lezzeti ola fasulye ve Cevizine pazarda yoğun ilgi vardı   Denizli'den ve çevre ilçelerinden özellikle Çameli Pazarını tercih ettiklerini dile getiren vatandaşlar da, fiyatları uygun bulduklarını belirterek, satın aldıkları cevizleri kırarak pasta, kek ve baklava ile bazı yemeklerde kullandıklarını, ayrıca ceviz reçeli yaptıklarını, bunun yanında çayın yanında da bolca tükettiklerini söyledi.Ayrıca Eş,dost ve akrabalarında Çameli Fasülyesinin ve cevizin lezzetini bildiğinden dolayı fazlaca alıyoruz dedi     FASÜLYE FASÜLYE OLALI BÖĞLE İLGİ GÖRMEDİ Çameli fasulyenin protein ve sağlık açısından oldukça zengin olduğuna dikkat çeken .Fasülye üreticileri Erken pişme özelliği ve lezzeti ile çok beğeni toplamaktadır. Normal şartlarda en fazla 20 dakika içerisinde pişmektedir. Çok lezzetli olduğu için severek tüketilmektedir. Yapısı yuvarlak ve dolgundur.Tüketiciler tarafından lezzetin çok iyi olması, üretim sezonu geldiğinde ürünlerimiz pazara bile inmesine gerek kalmadan satılıyor Üreticiler yoğun talebi karşılamak için her gecen yıl daha fazla alanlarda üretime yöneliyor" dedi.  

Çameli pazarında vatandaşların bu hafta Çameli'nin beyaz incisi fasulyeyi dondurucuya atma telaşı vardı. Sofraların kış için aranan lezzeti ola fasulye ve Cevizine pazarda yoğun ilgi vardı

 

Denizli'den ve çevre ilçelerinden özellikle Çameli Pazarını tercih ettiklerini dile getiren vatandaşlar da, fiyatları uygun bulduklarını belirterek, satın aldıkları cevizleri kırarak pasta, kek ve baklava ile bazı yemeklerde kullandıklarını, ayrıca ceviz reçeli yaptıklarını, bunun yanında çayın yanında da bolca tükettiklerini söyledi.Ayrıca Eş,dost ve akrabalarında Çameli Fasülyesinin ve cevizin lezzetini bildiğinden dolayı fazlaca alıyoruz dedi

 

 

FASÜLYE FASÜLYE OLALI BÖĞLE İLGİ GÖRMEDİ

Çameli fasulyenin protein ve sağlık açısından oldukça zengin olduğuna dikkat çeken .Fasülye üreticileri Erken pişme özelliği ve lezzeti ile çok beğeni toplamaktadır. Normal şartlarda en fazla 20 dakika içerisinde pişmektedir. Çok lezzetli olduğu için severek tüketilmektedir. Yapısı yuvarlak ve dolgundur.Tüketiciler tarafından lezzetin çok iyi olması, üretim sezonu geldiğinde ürünlerimiz pazara bile inmesine gerek kalmadan satılıyor Üreticiler yoğun talebi karşılamak için her gecen yıl daha fazla alanlarda üretime yöneliyor" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.