Çameli Sempozyumu Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

DENİZLİ 10.01.2020 - 09:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Sempozyumu Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Çameli, ilçe tarihinde bir ilk olacak sempozyuma imza atılacak. 10 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Çameli Sempozyumunda ilçenin tarihi ve kültürü detaylı olarak masaya yatırılacak.   Çameli’nin geleceğine ışık tutacak Çameli Sempozyumu Yönetim Kurulu toplantısı Pamukkale Laodikeia’da Prof. Dr. Paü Fen Eedebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Başkanı Celal Şimşek ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Prof. Dr. Halim Ceylan, Prof. Dr. Gamze Gököz Doğu ,Prof. Dr. Muzaffer Adak (,Dr. Öğrt. Ü. Özgü Hafızoğlu Öğrt. Gör. Recep Çakır ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan katıldı.     Başkan Arslan, “Sempozyumda eğitimden sağlığa, tarımdan turizme el sanatlarından halk oyunlarına, spordan ekonomiye kadar birçok konu işlenerek Çameli’nin tarihine ışık tutulacak. Çameli’nin gelecekle ilgili planları derlenip toparlanıp kitap haline de getirilecek. İlçemizi bizlerin dahi belki bilmediği özelliklerini keşfedeceğiz” dedi.   Başkan Arslan; Toplantıya ev sahipliğinden dolayı Prof. Dr. Paü Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Başkanı Celal Şimşek ‘e teşekkür ederim dedi.

Çameli, ilçe tarihinde bir ilk olacak sempozyuma imza atılacak. 10 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan Çameli Sempozyumunda ilçenin tarihi ve kültürü detaylı olarak masaya yatırılacak.

 

Çameli’nin geleceğine ışık tutacak Çameli Sempozyumu Yönetim Kurulu toplantısı Pamukkale Laodikeia’da Prof. Dr. Paü Fen Eedebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Başkanı Celal Şimşek ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Prof. Dr. Halim Ceylan, Prof. Dr. Gamze Gököz Doğu ,Prof. Dr. Muzaffer Adak (,Dr. Öğrt. Ü. Özgü Hafızoğlu Öğrt. Gör. Recep Çakır ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan katıldı.

 

 

Başkan Arslan, “Sempozyumda eğitimden sağlığa, tarımdan turizme el sanatlarından halk oyunlarına, spordan ekonomiye kadar birçok konu işlenerek Çameli’nin tarihine ışık tutulacak. Çameli’nin gelecekle ilgili planları derlenip toparlanıp kitap haline de getirilecek. İlçemizi bizlerin dahi belki bilmediği özelliklerini keşfedeceğiz” dedi.

 

Başkan Arslan; Toplantıya ev sahipliğinden dolayı Prof. Dr. Paü Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Başkanı Celal Şimşek ‘e teşekkür ederim dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.