Çameli 'Söz Sende' dedi!

SANAT 24.02.2017 - 08:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çameli 'Söz Sende' dedi!

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesinin kültür etkinlikleri kapsamında ilçede sahnelenen "Söz Sende" isimli tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu , Modern doğaçlama tiyatrosunun biçimlerinden biri olan “Tiyatro Sporu”nu Denizli'de ilk defa sahneye koydu. Çameli Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen tiyatro gösterisinde katılım oldukça yoğundu Çameli Kaymakamı Onur Özaydın,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,İlçe Protokolü,Öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.   Herhangi bir senaryonun olmadığı tamamen doğaçlama yapılan tiyatro oyununda, gruplar ayrı ayrı performanslarını sergiledi. Oyunun sonunda izleyiciler grupların performansına göre puan verirken, kahkaha dolu 2 saat geçirmenin keyfini yaşadılar. Genel sanat yönetmenliğini Hakan Kurt'un üstlendiği, , Memduh Bozbay, Murathan Sefa Olhun,Muhammed Tuğşad Kanmaz,Eda Aydınlı Buğrahan Dağdelen,Nihan Tüfekçioğlu,Oğuzhan Çıplakoğlu, sahnelediği oyun seyircilerden tam not aldı.     Çameli Kaymakamı Onur Özaydın;Katılımın yoğun olması bizleri memmun etti her hafta düzenleyeceğimiz Kültür etkinlikleri kapsamında farklı oyunlar sergilenecektir Tiyatro oyunumuzda gönüllü olarak çıkan Çamelili oyuncumuz sergilediği perfonmasla bizleri şaşırttı kendisine teşekkür ediyorum tekrardan katıldığınız için teşekkür ederim.  
Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesinin kültür etkinlikleri kapsamında ilçede sahnelenen "Söz Sende" isimli tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu , Modern doğaçlama tiyatrosunun biçimlerinden biri olan “Tiyatro Sporu”nu Denizli'de ilk defa sahneye koydu. Çameli Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen tiyatro gösterisinde katılım oldukça yoğundu Çameli Kaymakamı Onur Özaydın,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan,İlçe Protokolü,Öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Herhangi bir senaryonun olmadığı tamamen doğaçlama yapılan tiyatro oyununda, gruplar ayrı ayrı performanslarını sergiledi. Oyunun sonunda izleyiciler grupların performansına göre puan verirken, kahkaha dolu 2 saat geçirmenin keyfini yaşadılar. Genel sanat yönetmenliğini Hakan Kurt'un üstlendiği, , Memduh Bozbay, Murathan Sefa Olhun,Muhammed Tuğşad Kanmaz,Eda Aydınlı Buğrahan Dağdelen,Nihan Tüfekçioğlu,Oğuzhan Çıplakoğlu, sahnelediği oyun seyircilerden tam not aldı.

 

 

Çameli Kaymakamı Onur Özaydın;Katılımın yoğun olması bizleri memmun etti her hafta düzenleyeceğimiz Kültür etkinlikleri kapsamında farklı oyunlar sergilenecektir Tiyatro oyunumuzda gönüllü olarak çıkan Çamelili oyuncumuz sergilediği perfonmasla bizleri şaşırttı kendisine teşekkür ediyorum tekrardan katıldığınız için teşekkür ederim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.