Çameli Toplum Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık İstasyonu'nun Temeli Atıldı

DENİZLİ 18.06.2020 - 17:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çameli Toplum Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık İstasyonu'nun Temeli Atıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından yatırım planına alınan 5 bin 673 metre kare arsa alanında 550 metre kare kapalı alan olacak şekilde inşa edilecek Çameli Toplum Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık İstasyonunun temeli atıldı.   Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk eski Çameli Devlet Hastanesi’nin yerine yapılacak Çameli Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun ilçeye hayırlı olmasını diledi. Özrtürk, “İnşallah en kısa sürede yapımını tamamlayarak hizmete açacağımız Toplum Sağlı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu ile birlikte Çamelili vatandaşlarımız daha kaliteli sağlık hizmetini alma imkânını bulacaklar. Çameli için büyük bir kazanım olacak olan bu sağlık tesisimizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.  

Sağlık Bakanlığı tarafından yatırım planına alınan 5 bin 673 metre kare arsa alanında 550 metre kare kapalı alan olacak şekilde inşa edilecek Çameli Toplum Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık İstasyonunun temeli atıldı.

 

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk eski Çameli Devlet Hastanesi’nin yerine yapılacak Çameli Toplum Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu’nun ilçeye hayırlı olmasını diledi. Özrtürk, “İnşallah en kısa sürede yapımını tamamlayarak hizmete açacağımız Toplum Sağlı Merkezi ve 112 Acil Sağlık İstasyonu ile birlikte Çamelili vatandaşlarımız daha kaliteli sağlık hizmetini alma imkânını bulacaklar. Çameli için büyük bir kazanım olacak olan bu sağlık tesisimizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.