Çamelili genç hayatına kıydı!

ASAYİŞ 12.09.2018 - 10:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Çamelili genç hayatına kıydı!

Denizli Çameli nüfusuna kayıtlı 24 yaşındaki Nail Acar, Dalaman'da av tüfeğiyle intihar etti.   Olay, ilçeye bağlı Kırcagedire mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Fethiye’de bir otelde çalışan Nail Acar, sabah saatlerinde ailesi ile birlikte yaşadığı eve geldi. Ailesinin işe gittiği 24 yaşındaki genç evde yalnız kaldı. Akşam üzeri Acar’ın yanına uğrayan bir akrabası 24 yaşındaki genci evin bahçesinde yerde kanlar içinde buldu. Yakınlarının haber vermesi ile olay yerine 112 ve jandarma ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık ekipleri Acar’ın hayatını kaybettiğini belirledi.   Av tüfeği ile başına ateş eden Acar’ın, “Ölümümden kimse sorumlu değildir” yazılı not bıraktığı öğrenildi.Ortaca Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Acar’ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.   Öte yandan 24 yaşında hayatına son veren Çameli Taşçılar Mahallesi'nden Nail Acar’ın sosyal medya hesabından son günlerde yaptığı sitemkar paylaşımlar dikkat çekti.

Denizli Çameli nüfusuna kayıtlı 24 yaşındaki Nail Acar, Dalaman'da av tüfeğiyle intihar etti.

 

Olay, ilçeye bağlı Kırcagedire mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Fethiye’de bir otelde çalışan Nail Acar, sabah saatlerinde ailesi ile birlikte yaşadığı eve geldi. Ailesinin işe gittiği 24 yaşındaki genç evde yalnız kaldı. Akşam üzeri Acar’ın yanına uğrayan bir akrabası 24 yaşındaki genci evin bahçesinde yerde kanlar içinde buldu. Yakınlarının haber vermesi ile olay yerine 112 ve jandarma ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık ekipleri Acar’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

 

Av tüfeği ile başına ateş eden Acar’ın, “Ölümümden kimse sorumlu değildir” yazılı not bıraktığı öğrenildi.Ortaca Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Acar’ın cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

Öte yandan 24 yaşında hayatına son veren Çameli Taşçılar Mahallesi'nden Nail Acar’ın sosyal medya hesabından son günlerde yaptığı sitemkar paylaşımlar dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.