Çamelispor güçlü rakibini 2-1 yendi

SPOR 05.02.2018 - 09:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çamelispor güçlü rakibini 2-1 yendi

Çamelispor-Starspor, Çameli ilçe stadından karşı karşıya geldi. Karşılaşmada gülen taraf Çamelispor oldu.   Pazar günü Çameli ilçe stadında oynanan maça, gözü zirvede olan her iki takım da galibiyet parolasıyla çıktı. Çamelispor’un ev sahipliğini yaptığı karşılaşmada heycan yüksekti. Çamelispor, Starspor ile oynadığı maçta 2-1 galip geldi.   1.Amatör Lig A grubunda Çameli İlçe Stadyumunda oynanan  Çamelispor –Starspor maçında protokol Çamelispor takımını yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı Çameli Kaymakamı Semih Cembekli, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ve Yönetimi birlikte izledi.     Maçta, çok istekli ve hırslı oldukları gözlenen her iki takım futbolcularının 90 dakika boyunca çok iyi mücadele ettikleri karşılaşma sonrası kazanan takım Çamelispor oldu.Seyircileri futbola doyuran Çamelispor futbol takımını kutlayan Kulüp Başkanı Aksoy başarının elde edilmesinde büyük emeği olan teknik ekibe ise teşekkür etti.   Teknik Direktör Ömer Gül, Yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını ve sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi.

Çamelispor-Starspor, Çameli ilçe stadından karşı karşıya geldi. Karşılaşmada gülen taraf Çamelispor oldu.

 

Pazar günü Çameli ilçe stadında oynanan maça, gözü zirvede olan her iki takım da galibiyet parolasıyla çıktı. Çamelispor’un ev sahipliğini yaptığı karşılaşmada heycan yüksekti. Çamelispor, Starspor ile oynadığı maçta 2-1 galip geldi.

 

1.Amatör Lig A grubunda Çameli İlçe Stadyumunda oynanan  Çamelispor –Starspor maçında protokol Çamelispor takımını yalnız bırakmadı. Karşılaşmayı Çameli Kaymakamı Semih Cembekli, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Çameli Ak Parti İlçe Başkanı Tanju Gököz ve Yönetimi birlikte izledi.

 

 

Maçta, çok istekli ve hırslı oldukları gözlenen her iki takım futbolcularının 90 dakika boyunca çok iyi mücadele ettikleri karşılaşma sonrası kazanan takım Çamelispor oldu.Seyircileri futbola doyuran Çamelispor futbol takımını kutlayan Kulüp Başkanı Aksoy başarının elde edilmesinde büyük emeği olan teknik ekibe ise teşekkür etti.

 

Teknik Direktör Ömer Gül, Yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını ve sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.