CHP Merkezefendi İlçe Başkan adayı Tolga Varlıker adaylığını açıkladı

DENİZLİ 06.12.2017 - 12:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

CHP Merkezefendi İlçe Başkan adayı Tolga Varlıker adaylığını açıkladı

CHP  Merkezefendi İlçe Başkan adayı Tolga Varlıker Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı basın toplantısında adaylığını açıkladı. Varlıker; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i örnek aldıklarını ve “CHP hep 50 ismin etrafında dönmemeli” dedi.   CHP  Merkezefendi İlçe Başkan adayı Tolga Varlıker; basın ile tanışmak ve sohbet etmek amacıyla düzenlediği toplantıda, kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında, CHP’de artık gençlerin önünün açılmasına vurgu yaptı. Varlıker; “Belediye Meclis Üyeleri’nin Eskişehir ziyaretlerinde, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in başarılı olma yolunda izledikleri yol bizlere ilham kaynağı oldu. Büyükerşen’in parti içinde esnaf ve sanayici kişilerle çalıştıklarından dolayı başarılı olduklarını belirtti.  Bu yüzden Başkan Büyükerşen bize ilham kaynağı oldu. Yönetimimizi genç girişimci, esnaf ve sanayicilerden oluşturduk. Bende bir esnaf ve sanayici olarak bu göreve talip oldum.   CHP 50 İSMİN ETRAFINDA DÖNMEMELİ Bizler kavgasız, tartışmasız ve disiplinli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Herhangi bir kişi ile husumetimiz küslüğümüz yoktur. Dolaştığımız zamanlarda bize kiminle berabersin arkanızda kimler var soruluyor. Bizlerin arkasında kimse yok CHP hep 50 ismin etrafında dönmemeli. Genç bir yapıyla projelerimizin amacı örgütlenerek kadrolar oluşturmaktır. 1919 ruhu ile 2019 hedefimizdir” dedi.   Tolga Varlıker toplantıda; Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı’nın 25 yıldır sürdürdüğü gazetecilik hayatında DHA’da ayrılmasından dolayı çiçek takdim etti.     TOLGA VARLIKER KİMDİR?   Denizli'nin yerlilerinden olan Varlıker ailesinin üç çocuğundan biridir. Babası Doktor Haluk Varlıker'in mesleki görev yeri nedeniyle 19.06.1979 tarihinde Bursa'da doğdu. Annesi Mualla Varlıker ev hanımı ve Buldan'lı. Eşi Nilgün Varlıker üniversite mezunu ve ev hanımı. Dört buçuk yaşında Beril adında bir kızı var.   İlk ve orta öğrenimini Hacı Halil Bektaş İlkokulu ve Özel Elit Koleji’nde tamamladıktan sonra 1997 yılında Denizli Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite yaşamı İzmir'de geçti. 2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.   2003 yılında Varlıker Tekstil şirketinde muhasebe müdürü ve pazarlama / ihracat müdürü görevlerinde bulundu. 2006 yılında kendi şirketi olan Varlıker Dış Ticaret firmasını kurdu ve aynı yıl kendi şirketiyle ihracat yapan en genç iş adamı oldu. Şirketini 2017 yılında Anonim Şirket haline dönüştürdü. Tekstil ürünleri imalatı ihracatı yapıyor.   2010 yılından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi üyesi oldu. Denizli Cumhuriyet Halk Evi yönetim kurulunda görev aldı. Denizli Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı ve TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliği görevinde bulundu. İngilizce ve İtalyanca biliyor.  

CHP  Merkezefendi İlçe Başkan adayı Tolga Varlıker Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı basın toplantısında adaylığını açıkladı. Varlıker; Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i örnek aldıklarını ve “CHP hep 50 ismin etrafında dönmemeli” dedi.

 

CHP  Merkezefendi İlçe Başkan adayı Tolga Varlıker; basın ile tanışmak ve sohbet etmek amacıyla düzenlediği toplantıda, kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında, CHP’de artık gençlerin önünün açılmasına vurgu yaptı. Varlıker; “Belediye Meclis Üyeleri’nin Eskişehir ziyaretlerinde, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in başarılı olma yolunda izledikleri yol bizlere ilham kaynağı oldu. Büyükerşen’in parti içinde esnaf ve sanayici kişilerle çalıştıklarından dolayı başarılı olduklarını belirtti.  Bu yüzden Başkan Büyükerşen bize ilham kaynağı oldu. Yönetimimizi genç girişimci, esnaf ve sanayicilerden oluşturduk. Bende bir esnaf ve sanayici olarak bu göreve talip oldum.

 

CHP 50 İSMİN ETRAFINDA DÖNMEMELİ

Bizler kavgasız, tartışmasız ve disiplinli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Herhangi bir kişi ile husumetimiz küslüğümüz yoktur. Dolaştığımız zamanlarda bize kiminle berabersin arkanızda kimler var soruluyor. Bizlerin arkasında kimse yok CHP hep 50 ismin etrafında dönmemeli. Genç bir yapıyla projelerimizin amacı örgütlenerek kadrolar oluşturmaktır. 1919 ruhu ile 2019 hedefimizdir” dedi.

 

Tolga Varlıker toplantıda; Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı’nın 25 yıldır sürdürdüğü gazetecilik hayatında DHA’da ayrılmasından dolayı çiçek takdim etti.

 

 

TOLGA VARLIKER KİMDİR?

 

Denizli'nin yerlilerinden olan Varlıker ailesinin üç çocuğundan biridir.

Babası Doktor Haluk Varlıker'in mesleki görev yeri nedeniyle 19.06.1979 tarihinde Bursa'da doğdu. Annesi Mualla Varlıker ev hanımı ve Buldan'lı. Eşi Nilgün Varlıker üniversite mezunu ve ev hanımı. Dört buçuk yaşında Beril adında bir kızı var.

 

İlk ve orta öğrenimini Hacı Halil Bektaş İlkokulu ve Özel Elit Koleji’nde tamamladıktan sonra 1997 yılında Denizli Lisesi'nden mezun oldu. Üniversite yaşamı İzmir'de geçti. 2002 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu.

 

2003 yılında Varlıker Tekstil şirketinde muhasebe müdürü ve pazarlama / ihracat müdürü görevlerinde bulundu. 2006 yılında kendi şirketi olan Varlıker Dış Ticaret firmasını kurdu ve aynı yıl kendi şirketiyle ihracat yapan en genç iş adamı oldu. Şirketini 2017 yılında Anonim Şirket haline dönüştürdü. Tekstil ürünleri imalatı ihracatı yapıyor.

 

2010 yılından itibaren Cumhuriyet Halk Partisi üyesi oldu. Denizli Cumhuriyet Halk Evi yönetim kurulunda görev aldı. Denizli Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı ve TOBB Denizli İl Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyeliği görevinde bulundu. İngilizce ve İtalyanca biliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.