Çivril'de kaza: 1 yaralı

ASAYİŞ 04.01.2020 - 08:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Çivril'de kaza: 1 yaralı

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde tek taraflı meydana gelen trafik kazasında otomobil yoldan çıkarak şarampole savruldu. Kazada sürücü yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, Çivril, Kızılcayer kavşağında meydana gelen kazada Tuba Serap D.’nin idaresindeki 03 LT 894 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Yoldan çıkan ve şarampole savrulan otomobil yol kenarında bulunan bir işletmenin istinat duvarına çarptı. Kazada sürücü yaralandı.   Kazanın ihbarı ile olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralıya ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çivril Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.   Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli’nin Çivril İlçesi’nde tek taraflı meydana gelen trafik kazasında otomobil yoldan çıkarak şarampole savruldu. Kazada sürücü yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Çivril, Kızılcayer kavşağında meydana gelen kazada Tuba Serap D.’nin idaresindeki 03 LT 894 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Yoldan çıkan ve şarampole savrulan otomobil yol kenarında bulunan bir işletmenin istinat duvarına çarptı. Kazada sürücü yaralandı.

 

Kazanın ihbarı ile olay yerine sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralıya ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çivril Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.